Пловдивският астролог Красимир Куртев, който е и автор на TrafficNews,

...
Пловдивският астролог Красимир Куртев, който е и автор на TrafficNews,
Коментари Харесай

Астрологът Красимир Куртев: Денди получаваше заплахи ежедневно, пребил го е познат човек

Пловдивският астролог Красимир Куртев, който е и създател на TrafficNews , е един от хората поддържали съвсем всекидневен контакт с Любомир Милчев - Денди. Популярният всемирски хроникьор постоянно търсел препоръките на пловдивчанина, а двамата разговоряли по няколко пъти седмично по телефона.

- Г-н Куртев, каква е вашата теза за жестокото нахлуване над Любомир Милчев - Денди?

- Смея да нарека Денди мой другар, макар че контактувахме единствено по телефона. Чувахме се съвсем всеки ден, говорихме на разнообразни тематики. Разговаряхме най- постоянно за просвета, изкуство, обсъждахме обществени проблеми. Денди не се интересуваше от политика, беше безусловно аполитичен. Но го вълнуваше посоката, в която се движи обществото. Денди е извънредно ердиран, доста тънък човек. Но по едно и също време с това е извънредно страхлив. Той рядко влизаше в спорове, защото експанзията му беше безусловно непозната. Въпреки това обаче, ми е споделял, че непрестанно е подложен на насмешки, тормоз и принуждение. Казвал ми е, че всекидневно е получавал закани от разнообразни хора. Аз самият със ставал несъзнателен очевидец, до момента в който сме говорили по телефона, по какъв начин са го обиждали.

Мисля, че Денди не би позволил чужд човек в жилището си и по тази причина считам, че нападението е осъществено от прочут човек.

- Каква би била повода за тази свирепост? Денди споменавал ли е имена на хора, които са го заплашвали?

- Не, не е споменавал имена, само че и аз не съм влизал в конкретика. Не мисля, че повода е ревнивост, нито пари. Денди не дължеше пари. Може би се касае за възмездие. Надявам се полицията да залови нападателя.

- Споменахте, че Милчев е бил жертва на насмешки и тормоз. Защо, съгласно вас?

- Денди е доста ерудиран, високообразован човек, с големи знания в някои области. В региона на модата и стила да вземем за пример, е непостижим в България. В същото време обаче поради острия си език бе отритнат от обществото и от медиите. Хора като него са неуместни. Но това не е причина да бъдат пребивани. Животът му е в Божиите ръце. Не ни остава нищо друго, с изключение на да се помолим за него.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР