Пловдивската полиция се сдоби с ново и модерно въоръжение днес.

...
Пловдивската полиция се сдоби с ново и модерно въоръжение днес.
Коментари Харесай

Главният секретар връчи нови и модерни оръжия на пловдивската полиция

Пловдивската полиция се снабди с ново и съвременно въоръжение през днешния ден. Пистолетите „ Валтер “ и електропреносимите револвери „ Тейзър “ бяха връчени като част от взетите от управлението на Министерство на вътрешните работи ограничения за възобновяване на оръжейната система и съоръжение на чиновниците на реда с по-нови късоцевни оръжия.
Прочетете още
Официалното връчване се състоя в двора на бранш „ Специализирани полицейски сили ”, а на събитието участва и основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров.

" Радвам се, че имам достойнството да раздам едни по-добри оръжия за персоналния състав. По-добро съоръжение е нужно, с цел да имат чиновниците и по-голяма сигурност и самочувствие ", съобщи Тодоров.

Раздадени са и по два електрошока за всяко районно, в това число и за региона.

По-рано през днешния ден стана ясно, че се прави огромна акция за пазаруване на гласове в Столипиново. По тематиката основният комисар разяснява, че към този миг има арестувани две лица, като осъществяването на инспекцията продължава.

Тодоров добави, че рутинната полицейска интервенция протича във всяка една част на страната. Сигналите за търговия с вотове са доста, като всеки един от тях се ревизира, добави той.

По мотив сигналите за бомби в страната Тодоров съобщи, че все още има общо 102 бомбени закани, получени на мейлите на учебни заведения в страната. Заплахи по мейла има към учебни заведения в Плевен, Сливен, Варна Бургас и София, съобщи основният комисар.

" Мейлите са идентични. Колегите от ГДБОП работят с партньорски служби. Имаме насоки за съпричастно лице, което е отвън страната ", приключи Тодоров. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР