Пловдивската организация на партия КОД, която няма общински съветници, поиска

...
Пловдивската организация на партия КОД, която няма общински съветници, поиска
Коментари Харесай

КОД иска главите на Райчев и Тимчев

Пловдивската организация на партия КОД, която няма общински съветници, изиска оставките на зам.-кметовете Пламен Райчев и Анести Тимчев поради пробива до Водната палата.

„ Те са хората, които бяха на първата копка, пазят плана и убеждават жителите в лъжи – настояват, че концепцията за пробива е предходна през публично разискване, като имат поради полемиките за заема, с които ще се финансират този и други обекти. Там обаче самият план за транспортната връзка не беше показан в детайли и с разбор за изгодите от него. Този план не е обсъждан и в Обществения съвет за разходването на средствата за заема. Спестяват се истината за рисковете от този пробив, за вредите, които ще нанесе на облагородената зона по р. Марица, за отсичането на дърветата и още доста противоречиви моменти. Те обясниха и че община Пловдив няма да се откаже от плана, което прави Райчев и Тимчев съучастници в несъвсем законни дейности. Затова желаеме оставките на тези двама зам.-кметове “, изясни председателката на КОД – Пловдив Пепа Деведжиева.

От КОД реагират остро и на изказванията на кмета Здравко Димитров, че деятели на партията са лепили по входовете на живеещите в съседство апели за митинг и са плащали на хората, с цел да вземат участие в мероприятията срещу пробива.

„ Преди да имаме своите политически пристрастия и да членуваме в партии, ние сме жители на Пловдив с дейна позиция. А е обидно да наречеш жителите с будна съвест платени протестъри “, разяснява Деведжиева.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР