Мъжът, обвинен в това, че е действал като наблюдател по

...
Мъжът, обвинен в това, че е действал като наблюдател по
Коментари Харесай

Мъжът, обвинен, че е действал като наблюдател по време на убийството на Уайти Бълджър в затвора, избягва повече време в затвора

Мъжът, упрекнат в това, че е работил като наблюдаващ по време на убийството в пандиза на известния бостънски разбойник Джеймс „ Уайти “ Бълджър, беше наказан на изтърпяно време в понеделник след пледира се за отговорен по обвиняване в неистина на федерални сътрудници.

Шон Маккинън беше упрекнат дружно с двама други пандизчии в убийството през 2018 година в проблематичен затвор в Западна Вирджиния.

Другите двама пандизчии, Фотиос " Фреди " Геас и Пол Дж. ДеКологеро са упрекнати в многократни удари в главата на Бълджър в границите на часове след прехвърлянето на Бълджър в пандиза.

хванат на 81 години след повече от 16 години бягство и наказан през 2013 година в поредност от 11 убийства и десетки други гангстерски закононарушения.

DeCologero, който е бил в проведена незаконна тайфа, ръководена от чичо му в Масачузетс, е наказан за пазаруване на хероин, който е бил употребен за опит за ликвидиране на младеж момиче, което чичо му искаше да почине, тъй като се опасяваше, че ще съобщи екипажа на полицият...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР