Пловдивската дирекция на вътрешните работи е създала необходимата организация за

...
Пловдивската дирекция на вътрешните работи е създала необходимата организация за
Коментари Харесай

Дербито в Пловдив затваря ключови пътни артерии

Пловдивската дирекция на вътрешните работи е основала нужната организация за обезпечаване на спокойствието и сигурността на придвижването в регионалния град по отношение на дербито сред ПФК „ Локомотив ” и ПФК „ Ботев ”, което ще се състои в неделя, от 18.30 ч. на стадион „ Локомотив ”.

Предвид подписано авансово съглашение сред управленията на двата клуба, футболната среща ще се организира пред аудитория единствено на тима хазаин. Ангажимент по опазването на реда на територията на стадиона има частна охранителна компания, която при зародила нужда ще бъде подпомагана от полицейски чиновници.

Привържениците на гостуващия тим ще имат опция да проследят мача на особено построена видео стена на терена пред централната естрада на стадион „ Христо Ботев ”, като достъпът до там ще става през входовете на бул. „ Източен ”.

Преди, по време и след осъществяване на дуела полицейските чиновници ще наблюдават за опазването на публичния ред и за недопускането на престъпления на територията на целия град. В периметъра към двете спортни уреди ще има осезаемо наличие на униформени, а мобилни екипи ще реагират на всеки сигнал за противообществена демонстрация. 

С цел застраховане на пътната сигурност със заповед на кмета на Община Пловдив от 16.00 ч. до 23.00 ч. затворена за моторни транспортни средства ще бъде ул. „ Варшава ”, в правата сред ул. „ Богомил ” и ул. „ Славянска ”. При нужда е допустимо краткотрайно ограничаване на придвижването и в региона, заключен сред бул. „ Санкт Петербург ”, ул. „ Лев Толстой ”, ул. „ Проф. Цветан Лазаров ”, ул. „ Димитър Ризов ”, бул. „ Източен ”, ул. „ Богомил ” и бул. „ Христо Ботев ”.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР