Пловдивска фирма взе наградата на публиката в конкурса Най-добра българска

...
Пловдивска фирма взе наградата на публиката в конкурса Най-добра българска
Коментари Харесай

Ето ги най-добрите български фирми на годината, има и пловди...

Пловдивска компания взе премията на публиката в състезанието „ Най-добра българска компания на годината “, проведен от Първа капиталова банка / Fibank /.  Mексон ООД, производител на известните перилни и почистващи препарати Medix, Alvina, Lex и други, завоюва наградата, който се връчва посредством онлайн гласоподаване. Компанията предлага цялостна гама артикули за хигиена и комфорт и от 20 година е водач на родния пазар в областта на битовата химия.

Над 300 компании се включиха в юбилейното десето издание на състезанието на Fibank, която е най-голямата по активи българска банка в страната. Надпреварата цели да отличи  компаниите, чиито бизнес модели и тактики са били най-печеливши и устойчиви през миналата година. Акцент тази година бе капацитетът на фирмите да се развиват в предизвикателната среда на световна рецесия и да се оправят с последствията от пандемията, политическата неустойчивост, високата инфлация, недостига на първични материали и покачващите се цени на горивата.

Първа премия в категорията „ Средна и огромна компания “ завоюва Папас олио АД - водеща компания в преработката на маслодайни семена в България и водач в търговията със зърнени и маслодайни култури в Черноморския район. На второ място се класира " Аспазия-92 " ООД – дребен фамилен бизнес, който за 30 година се трансформира в един от най-големите български производители на безалкохолни питиета. Фирмата " Начеви 90, " която създава и изнася мебели за над 15 страни, зае третото място.

Отличието за най-хубава „ Микро и дребна компания “ отиде при " Варна яхт пейнт " ООД, която се занимава с ремонт и поддръжка на плавателни съдове в цяла Европа. Второто място журито отреди на " Амброзия " ООД – фамилна плантация за екологично чисти пчелни артикули и мед с най-големия пчелин в България и над 2100 кошера. Трети в конкуренцията са " Вертикал 1 " ЕООД с съществена активност планиране, произвеждане, монтаж и узаконяване на всички типове асансьори

Призът за женско предприемачество „ Най-успешна българка в бизнеса “ отиде при Уляна Хаджийска, притежател и шеф на компания „ Натура Вита ” ЕООД. Компанията с фабрика в Ботевград изкупува и преработва охлюви, а продуктите й се изнасят най- към този момент за Франция
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР