Пловдивчанката Красимира Лалева, която на 21 октомври 2021 година ударила

...
Пловдивчанката Красимира Лалева, която на 21 октомври 2021 година ударила
Коментари Харесай

Убийца се изненада от доживотната си присъда

Пловдивчанката Красимира Лалева, която на 21 октомври 2021 година блъснала 4 пъти с гира по главата приятеля си Божан Иванов, по-късно го душила, счупила подезичната кост и му надянала найлонова торба, с цел да не може да диша, била сюрпризирана от доживотната си присъда. Тежкото наказване беше произнесено на 31 март от Окръжния съд във втория по величина град.

37-годишната Красимира и 7 години по-младият Божан се срещнали през 2019 година На два пъти се събирали да живеят дружно, след това се разделяли, тя постъпила за малко в манастира в Куклен и потърсила младежа още веднъж, когато излязла от там. Жената не работела от години и имала потребност някой да се грижи за нея. Загубила майка си, когато била на 10, била ужасно привързана към татко си, за който се грижела до гибелта му. Кончината му я унищожила. Споменаването на татко й беше единственият миг, в който в правосъдната зала в очите на Красимира избиха сълзи. Иначе тя слушаше умерено описанието на свършеното от нея, което не се изчерпва с удара с гирата и душенето. Тя пробвала да изгори тялото на Божан в банята и когато съседи й звъннали да я питат от кое място идва пушекът във входа, обяснила, че по нехайство е запалила забрадка. Изтрила чатовете им от телефона на Божан и хвърлила апарата в шахта, а след това се отървала и от облеклата му, които сложила в разнообразни контейнери за боклук. След това почистила главно жилището. " Още го претърпявам. Дълбоко и откровено скърбя. Господ ми е очевидец, че не съм желала да стане по този начин ", сподели Красимира пред съда.

Неин съученик я разказва като „ натрапчиво набожна “ и евентуално това е повода след свършеното тя да се обади на отец Виктор от църквата „ Света Марина “. Разказала му какво е направила и той й обяснил, че би трябвало да се обадят в полицията. Тя не се възпротивила и след задържането си направила цялостни признания.

Жената отхвърли да каже какво я е предиздвикало да нападне Божан, само че съгласно юристите тя го ревнувала, въпреки постоянно да му натяквала, че е от ромски генезис, и да му казвала, че я е гнус от него. В съответния ден била предизвикана от изказването на Божан, че си е намерил по-млада и по-хубава другарка, и от думите му: „ Какво ще спортуваш с тези дребни гърди? ", когато я видял да взима гира от терасата. Може ли тези думи да отприщят експанзия и да дадат сили на относително дребната и слаба Красимира да аргументи последвалото на много по-силния физически Божан, ще стане ясно, в случай че тя наруши мълчанието си пред идната инстанция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР