Пловдивчанинът Мирослав Симеонов, по известен като Миро Боксьора, е мъжът,

...
Пловдивчанинът Мирослав Симеонов, по известен като Миро Боксьора, е мъжът,
Коментари Харесай

Ето кой е простреляният в главата в Пловдив

Пловдивчанинът Мирослав Симеонов, по прочут като Миро Боксьора, е мъжът, открит мъртъв в под земята гараж в квартал „ Мараша “ в Пловдив, заяви "Трафикнюз ". 42-годишният Симеонов е прострелян смъртоносно в главата, а до тялото му е открит револвер.

По първични данни става дума за самоубийство. Негови познати споделят, че Мирослав е потопен в задължения. Той е изтеглил голям брой бързи заеми от разнообразни места, като най-вероятно точно финансовите проблеми са го подтикнали да постави завършек на живота си.

Боксьора е приключил Спорното учебно заведение в Пловдив и последният му адрес е в кв. „ Смирненски “. Известен е като хазартна натура, залагал най-вече на карти. Има голям брой престъпни прояви, най-много името му се свързва с обири на коли. Лежал е в затвори в Доминиканската република и Испания. Преди няколко месеца Миро е изгубил татко си.

Симеонов има и законно притежавано оръжие, само че занапред следва да стане ясно дали откритият револвер до тялото е негов.

Припомняме, че Боксьора е открит умрял, с патрон в главата, тази заран в под земята гараж под кооперация на ул. "Братя Миладинови " в Пловдив. Мястото на случая е оградено с полицейски линии и целият периметър е отцепен.

На мястото на произшествието е шефът на пловдивската полиция Атанас Илков, както и екипи на Криминална полиция, патрули от 2-ро РПУ и Криминалистична лаборатория.

„ Тази заран е получен сигнал за мъртвец в под земята гараж. Веднага са изпратени полицейски екипи. Огледите не престават и към този миг. Не можем да дадем повече информация по случая до привършване на процесуално-следствените дейности “, съобщи шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи Атанас Илков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР