Пловдивчанинът Георги Кабаков ще трябва да гаси пожарите в балканското

...
Пловдивчанинът Георги Кабаков ще трябва да гаси пожарите в балканското
Коментари Харесай

Пращат Кабаков да гаси балкански пожар в Сърбия

Пловдивчанинът Георги Кабаков ще би трябвало да гаси пожарите в балканското дерби в плейофите на Лига Европа. Мачът на най-хубавия български футболен рефер е на 17 август в Белград. Помощници на Кабаков на " Мала Малакана " ще се съгражданите му Мартин Маргаритов и Деян Вълков. Четвърти ще е столичанинът със заралийски корени Никола Попов.

Седмица по-късно Георги Кабаков ще управлява реванша сред Елфсборг и Фейенорд от плейофите за Лигата на Конференциите. Негови помощници още веднъж е планувано да бъдат Мартин Маргаритов и Деян Вълков, само че в този случай запаса ще бъде Георги Давидов.

Прави усещане, че Кабаков и двамата му сътрудници са по-натоварени от депутатите това лято. Българинът беше четвърти рефер на Евро 2020 и управлява мачове от олимпийските игри, като в Токио даже свири полуфинала сред Бразилия и Мексико, извоюван от „ селесао “ след дузпи.

В първата седмица след завръщането си от олимпийските игри Кабаков получи наряд и за българската efbet Лига. Той трябваше да управлява утрешното столично дерби сред Локомотив (София) и ЦСКА-София, само че мачът беше отсрочен.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР