Plovdiv24.bg За 16 юли, от 9.30 часа, бе отложено делото срещу

...
Plovdiv24.bg
За 16 юли, от 9.30 часа, бе отложено делото срещу
Коментари Харесай

Сензационно хитра хубавица ощипа жадни за приключения със страшно много пари

 Plovdiv24.bg За 16 юли, от 9.30 часа, бе отсрочено делото против асеновградчанката, " ощипала " над 90 души за екзотични екскурзии, съобщи кореспондент на  Varna24.bg. То бе спънато поради 11 души, които са нередовно призовани. Съдебният състав реши, че биха им се нарушили правата, в случай че и те не могат да предявят претенциите си към упрекнатата за машинация Ана Димитрова Маркова.

В залата се явиха повече от 30 души и към 10 юристи, пристигнали от цялата страна - от София, от Варна, от Русе, Септември и други. Близо 50 души не са съумели да дойдат, макар че са били постоянно призовани. Някои от тях се представляваха от свои юристи.

Около 30 души показаха молби с искане за конституиране като частни обвинители, които ще предявят искания за нанесени имуществени вреди.

Млада, красива и сензационно хитра, Ана е съумяла да завоюва 700 хиляди лв. на гърба на жадуващи за пътешествия по скица, обвързвана с туристически дестинации като Дубай и Занзибар съгласно обвинителния акт на прокуратурата.

Ана Маркова била служител на туристическа организация, само че била уволнена поради злоупотреби. Схемата си вкарала в деяние през ноември 2016-а година. Тя траяла да се показва като чиновник на туристическатата организация, като предложила екскурзии на ниски цени до разнообразни дестинации – Дубай, Маракеш, Малдиви, остров Бали, Занзибар, Пунта Кана, Москва, Япония и други дестинации. Намирала искащи да се запишат за екскурзии от познати, другари и предходни клиенти на организацията, в която работила.  На тях тя обещавала и бонуси, в случай че съумеят да доведат и още искащи.

От юристите, пристигнали за съвещанието през днешния ден, стана ясно, че с изключение на посредством предложение на екскурзии, младата жена си набавяла средства и като установявала близки връзки и споделяла с някои от клиентите си своите бизнес проекти, а те се доверявали да влагат в тях. Така, с изключение на с по 1000, 1500 лв. измежду ощетените има и хора, които са " изгорели " с по 20 000 до 50 000 лв..

Сред потърпевшите има жена, която даже теглила заем, с цел да влага в бизнеса на Ана.

Днес асеновградчанката пристигна в залата със своя юрист за разпоредителното съвещание, което не съумя да тръгне.

Тя остана безмълвна и не пожела да каже нищо в своя отбрана. Адвокатът й също отхвърли коментар.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР