Пловдив. Във връзка с официалното откриване на велосезона в район

...
Пловдив. Във връзка с официалното откриване на велосезона в район
Коментари Харесай

Общинско предприятие „Организация и контрол на транспорта“ в Пловдив призовава шофьорите за повишено внимание заради откриването на велосезона в район „Тракия“

Пловдив. Във връзка с формалното разкриване на велосезона в регион „ Тракия “ на 15 май (събота) от Общинско дружество „ Организация и надзор на превоза “ приканват водачите на моторни транспортни средства за нараснало внимание по маршрута на колоездачите. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .

Стартът на осмото следващо велошествие в най-младия пловдивски регион е пред кметството на бул. „ Освобождение “ 63, а финалът – пред сцената в парк „ Лаута “.

За времето от 10.00 часа до прекосяване на всички участници в събитието ще бъде обезпечено безвредното им придвижване по велоалеята от северната част на бул. „ Освобождение “ при секване на кръстовищата с ул. „ Пеньо Пенев “, ул. „ Бранислав Велешки “, бул. „ Княз Борис I “ и ул. „ Съединение “, а по този начин също – на входно-изходните артерии при бензиностанция „ Газпром “ на бул. „ Освобождение “ и бул. „ Санкт Петербург “.

Шофьорите на рейсовете по линиите на градския превоз, движещи се в посочения сектор, са предизвестени да карат постепенно, деликатно и да се преценяват с въведената краткотрайна организация на придвижване.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР