Пловдив. Талантливата Виктория Георгиевa - българския представител в Евровизия 2021“,

...
Пловдив. Талантливата Виктория Георгиевa - българския представител в Евровизия 2021“,
Коментари Харесай

българският представител в „Евровизия 2021“ Виктория Георгиевa посети Пловдив през уикенда

Пловдив. Талантливата Виктория Георгиевa - българския представител в „ Евровизия 2021 “, посети Пловдив през уикенда, оповестиха за Радио „ Фокус “ - Пловдив от пресцентъра на Общината.

„ Младата, красива и извънредно надарена изпълнителка Виктория Георгиевa - Victoria, която ще показа България на идната „ Евровизия 2021 “ в Ротердам, Нидерландия, посети през уикенда Пловдив. Тя бе придружавана от интернационална група публицисти, които са в България по покана на Министерство на туризма и на българската делегация за Евровизия. Те са представители на Eurovision-Spain.com - най-големият и посещаван уебсайт за Евровизия в Испания, Wiwibloggs.com - най-големият и посещаван уебсайт за Евровизия в Европа, ESCXtra.com - огромен самостоятелен уебсайт за Евровизия основан в Лондон, Eurovoxx.tv - извънредно известен и самостоятелен уебсайт измежду Евровизионните почитател бази, основан във Англия, One News - най-големият частен новинарски канал в Малта. В Пловдив участваха и хора от българската делегация за Евровизия 2021 “, означиха от Общината.

Община Пловдив, в ролята на хазаин на интернационалната група, е била представлявана от заместник-кмета по просвета, археология и туризъм Пламен Панов. Той, дружно с професионален екскурзовод, съумя в границите на няколко часа още в първия ден от визитата да покаже някои от най-забележителните обекти от богатото архитектурно, историческо и културно завещание на града, както и да даде няколко изявленията, в които описа за Пловдив. Групата посети Цар Симеоновата градина, Одеона, новооткритата Епископска базилика на Филипопол, Римския стадион, Главната улица, най-новото арт пространство Галерия „ Димитър Георгиев “, Античния спектакъл и още няколко обекта в Стария град. Освен фотоси, видеа, инстаграм и фейсбук изявления, репортажи и изявленията, публицистите, които гостуваха в Пловдив направиха и доста общи фотосесии с Виктория на фона на забележителните обекти.

„ Чаровната, усмихната и надарена Victoria, която се отличава със характерен глас и построен личен музикален жанр, ще се показа на „ Евровизия 2021 “ с песента Growing Up Is Getting Old. Младата певица ще бъде 13-ят български участник в конкуренцията. " Евровизия 2021 " ще се организира в Ротердам на 18, 20 и 22 май. Зрителите в България могат да гледат шоуто директно по Българска национална телевизия 1 от 22.00 часа “, показаха от Общината.

Виктория започва музикалната си кариера след присъединяване си в четвърти сезон на X Factor Bulgaria. Родена е на 21 септември 1997 година във Варна. Започва да пее на единадесет години. След известно време се записва във вокално студио " Ангелски гласове ", където неин преподавател по музика е Атанаска Липчева. Певицата се явява на прослушване през първите 3 сезона на X Factor Bulgaria, само че възрастта ѝ е основният проблем да продължи присъединяване си. Тя става известна, когато е единствено на 17 години и е измежду финалистите в четвъртия сезон на X Factor. Феновете сe влюбват в изключителния ѝ глас и мощното ѝ театрално наличие, описват във видео на канала Celebrity Box във Vbox.

Първият ѝ независим сингъл " Незавършен разказ " се появява няколко месеца, откакто младата певица подписва контракт с лейбъла „ Monte Music “ и взе участие в сполучливия летен план " Нищо инцидентно ", дружно с Ники Бакалов и Venzy. През 2017г. Виктория напуща „ Monte Music ”. През 2018 година в Лос Анджелис, Калифорния певицата написа и снима първата си британска ария " I Wanna Know ", която е издадена през юни 2019 година Песента има и музикален видеоклип, който е режисиран от Димитри Стефанов и продуциран от Велина Илиева.

На 25 ноември 2019 година беше разкрито, че Виктория ще представлявала България на музикалния конкурс " Евровизия " през 2020 година в Ротердам с песента " Tears getting sober ". Парчето беше определяно за един от любимците на състезанието, само че той беше анулиран поради пандемията породена от COVID-19. Малко по-късно бе обявено, че Вики ще съставлява страната ни на състезанието на " Евровизия " през 2021 година През юни 2020 година Вики пусна песента " Alright ", която е основана в един от кампусите на Евровизия. През ноември издава третия си сингъл " Ugly Cry ", който e също толкоз сполучлив, колкото и предходните два.

Българската ария за „ Евровизия 2021 “ - Growing Up Is Getting Old, която ще показа страната на състезанието в Ротердам, Нидерландия, бе избрана на концерт, предаван онлайн по Българска национална телевизия.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР