Пловдив. Шекспирин време на пандемия“ на Теди Москов гостува под

...
Пловдив. Шекспирин време на пандемия“ на Теди Москов гостува под
Коментари Харесай

„Шекспирин време на пандемия“ на Теди Москов гостува под звездите на лятно кино Орфей

Пловдив. „ Шекспирин време на пандемия “ на Теди Москов гостува под звездите на лятно кино " Орфей ", оповестиха за Радио " Фокус " - Пловдив от пресцентъра на общината.

Най-новото зрелище на Малък градски спектакъл „ Зад канала ” „ Шекспирин по време на пандемия “ гостува в Пловдив на 11 юни от 19.00 часа на сцената на лятно кино „ Орфей “.

Кратката визитка на спектакъла, която дава поръчка за предстоящите изненади е „ Трагедия дел арте по Уилям Ш. / Спектакъл на Теди Москов “.

Ето и креативния екип, осъществил спектакъла:

Режисьор: Теди Москов

Асистент режисьор: Атанас Кр. Атанасов

Сценография: Свила Величкова и Ванина Цандева

Музика: Антони Дончев

Костюми: Свила Величкова и Ванина Цандева

В функциите: Светлана Янчева, Леонид Йовчев, Бойко Кръстанов, Мак Маринов, Каталин Старейшинска, Христина Караиванова, Иван Петрушинов, Георги Кацарски, Владимир Димитров, Атанас Чопов, Таня Пашанкова

За постановката

" Не съм наедрял. Среден растеж съм. И като режисьор и като височина-172 см. /с обувките/ Не съм от размера на Шекспир и няма потребност да се върша на подобен. Не се и върша. Ще гледате нещо безконтролно. Нещо като подправено пеене на красива мелодия. Но това подправено е особено пожелано от мен. Дали, тъй като не мога да изпея нотите на Шекспир, или тъй като към този момент не ми се пеят тия ноти? А през днешния ден на кого му се пеят известни мелодии? И докога ще ги пеем тия мелодии? "

Теди Москов

Билети се продават на касата в Дома на културата „ Борис Христов “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР