Пловдив. Пред мен стои една единствена задача – провеждането на

...
Пловдив. Пред мен стои една единствена задача – провеждането на
Коментари Харесай

Новият областен управител на Пловдив Ангел Стоев: Пред мен стои една единствена задача – провеждането на едни честни избори

Пловдив. Пред мен стои една единствена задача – провеждането на едни почтени избори. Това сподели пред публицисти при представянето си новият регионален шеф на Пловдив Ангел Стоев, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Пловдив . „ Ще дам всичко от себе си, с цел да извърша почтено тази задача “, добави Стоев. Той сподели още, че ще разчита на опита на хората от администрацията, с цел да се оправят дружно със взаимни старания с предизвикването избори.

Ангел Стоев благодари на управническия екип на регионалната администрация преди него за работата им и положителните им каузи и сподели, че е извънредно впечатлен от ръководството на рецесията, обвързвана с ковид.

Специално на краткотрайно изпълняващия длъжността регионален шеф Петър Петров той благодари за това, че в точния момент е направил организацията за структурирането на РИК-овете и в този момент той може да стъпи на тази основа.

Новият регионален шеф на Пловдив сподели още, че занапред ще се среща с дейностите в администрацията и хората, които ги извършват.

Стоев уточни, че доста от жителите се съмняват в честността на провежданите избори ето за какво неговата, а и задачата на новите регионални шефове ще е точно да се основат предпоставки за провеждането на почтени избори и да не се залита в политика.

„ Може би точно по тази причина съм определен аз – имам богат управнически опит и не съм политически привързан “, сподели още Ангел Стоев.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР