Пловдив Плаза ви посреща с нови брандове и неповторима коледна

...
Пловдив Плаза ви посреща с нови брандове и неповторима коледна
Коментари Харесай

Plovdiv Plaza с нови брандове и неповторима коледна програма за малките ни посетители

Пловдив Плаза ви посреща с нови марки и неповторима коледна стратегия за дребните ни гости!

През най-празничния месец от годината, богатата коледна стратегия стартира от 8.12 и 9.12 от 17:30 часа с Коледата невъзможна, дружно с най-любимите ни джуджанчовци и джуджанка Светла, Иван и Августин! Специално на 11 декември /събота/ от 11 до 15 часа ще създаваме играчки за елхата и коледни камбанки с надарените художници от „ Малки гении “.

Те ще подготвят всички нужни материали, а от вас се изисква само да се запишете на онлайн формата за присъединяване! Продължаваме игрите със „ Снежанка избавя Коледа “ на 12.12 и 17.12 от 17:30, а на 18.12 от 11 до 15, в две поредни ателиета дружно ще създаваме коледни фенери, които да греят в домовете Ви за най-светлите празници. За нашите дребни сръчковци сме подготвили работилничка за декориране на уханни джинджифилови бисквитки на равнище 1 до „ Бисквитената къща “, където от 17:30 часа дружно благодарение на най-хубавите пекари ще могат да оформят и украсят своите приказни сладки и да ги занесат в дома си. Нашите другари от „ Бисквитената къща “ приготвят най-вкусните и ароматни коледни сладки, които ще преобразят визията Ви за Коледни сладки!



На 22.12 и 23.13 от 17:00 часа следва най-голямата изненада – самият белобрад дъртак Дядо Коледа ще спре шейната с елените си в Plovdiv Plaza Mall и дружно със своята помощничка Снежанка, ще раздадат плюшените мечета на децата, които са ни посетили! Цялата идна стратегия е с вход свободен. Направете подарък на децата си, като ги доведете в тази безкрайна приказка с доста незабравими коледни страсти.

За огромните ни гости, отвориха порти две бижута в сбирката на са Monni и Desizo Monni, които отвориха порти на равнище 1 в комерсиалния център. Със своите съвременни бази, първокачествен екип от експерти и уютно съоръжение на международно равнище, магазините дават отговор на високите критерии на своите клиенти и основава мода за ценители. Мениджмънтът на компанията влага в лични дизайнери, някои от които приключили в Италия, които основават стилните сбирки на двата марката MONNI и Desizo Monni. Служителите наблюдават всички най-нови трендове от света на модата и шивашкото произвеждане, за които се осведомят от изложби и ревюта в Италия и минават редица образования. Насладете се на най-висококачествените платове и оферти в Monni и Desizo Monni на равнище 1.



Още два нови магазина можете да намерите на същото равнище:

Марката House показва четири фешън линии, разнородни по темперамент: две дамски и две мъжки. Casual fashion е предложение за млади космополитни дами, които обичат да съчетават разнообразни стилове и по този метод да подчертаят личността си. Street chic е линията за дейни девойки, които обичат да се забавляват и да се опитват с модата. Тя е комбинация от най-новите трендове с градските спортни и съвременни акценти. Urban heritage e предлагането за взискателните, свободомислещи хора, които се радват на личен жанр и ценят високо качество и изисканите елементи. Street&Style е линия предопределена за тези фешън откриватели, които следват най-новите трендове и могат да се намерят на всички места, където нещо забавно се случва.

Съвсем до House се намира и Cropp! Cropp е с най-новата си визия в цяла България и е фешън марка за облекла, която улеснява клиентите да основават собствен личен жанр, предлагайки дамски и мъжки сбирки, допълнени от богата гама от аксесоари и обувки. Марката оказва помощ да изразиш страстите и своята характерност. Тя черпи ентусиазъм от актуалната попкултура и музика, креативен миксирайки ги в дизайни, включващи най-новите трендове на подиума. По време на процеса на планиране, дизайнерите на марката се концентрират върху съдействието с образни художници, илюстратори и графити художници от целия свят. Cropp от години поддържа културни събития, свързани с уличното изкуство.

А ето и работното време, с което ще може да ни откриете като на ваше разположение всеки ден ще бъде и лабораторията на МБАЛ Каридад, която издава зелени документи при негативен тест.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР