Пловдив. Община Пловдив набира доброволци за Доброволно формирование (ДФ) Пловдив

...
Пловдив. Община Пловдив набира доброволци за Доброволно формирование (ДФ) Пловдив
Коментари Харесай

Община Пловдив набира доброволци за Доброволно формирование „Пловдив 112“

Пловдив. Община Пловдив набира доброволци за Доброволно формирование (ДФ) „ Пловдив 112 “, което спомага при попречване или преодоляване на бедствия, пожари и изключителни обстановки. Това оповестиха за Радио " Фокус " - Пловдив от пресцентъра на Общината.

Кандидатите би трябвало да са навършили 16 години, да са клинично здрави и да имат умения за работа в екип.

Необходимите документи за кандидатстване са следните: заявление до Кмета на Община Пловдив; формуляр за кандидатстване; здравно уверение, доказващо, че лицето е клинично здраво; информация от психодиспансер, че лицето не се води на отчет; CV (подробна автобиография); копие от документ/и за приключено образование; копие/я от документ/и за добита компетентност или дееспособност, или за приключени курсове, в случай че имат такива; копие/я от документ/и за дееспособност за работа със профилирана техника и/или съоръжение, в случай че имат такова; копие от удостоверение за ръководство на МПС, в случай че имат такова; копие от персонална карта и настояща фотография с размери 3,5 х 4,5 см.

Комплектът с мостри от документи за участие в Държавна фирма „ Пловдив 112 “ може да бъде получен всеки работен ден на адрес: гр. Пловдив, ул. „ Емил дьо Лавеле ” № 6, отдел „ ОР и УК “ на Община Пловдив, тел. за информации: 032/656-716, 0894/351632.

Попълнените документи се подават всеки работен ден от 8.30 ч. до 17.15 ч. на адрес: гр. Пловдив, пл. „ Стефан Стамболов “ № 1, деловодство на Община Пловдив. Крайният период за кандидатстване е 15.07.2021 година

След подаване на документите претендентите попълнят личностен въпросник в интервала 16 – 26 юли 2021 година и се явяват на събеседване.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР