Пловдив. ГЕРБ ще спечели европейските избори. Фактът, че някои социологически

...
Пловдив. ГЕРБ ще спечели европейските избори. Фактът, че някои социологически
Коментари Харесай

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов: ГЕРБ ще спечели европейските избори

Пловдив. ГЕРБ ще завоюва европейските избори. Фактът, че някои социологически организации сега дават дребна преднина на Българска социалистическа партия – може единствено да стимулира структурите ни да работят още по-активно. ГЕРБ поддържа водещия претендент на ЕНП за ръководител на Европейска комисия Манфред Вебер и имаме вяра, че той може да ни помогне в реализирането на задачите ни. Това съобщи пред публицисти в Пловдив зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, оповестиха от пресцентъра на партията .
Цветан Цветанов похвали регионалния координатор на ГЕРБ в област Пловдив Георги Мараджиев, който за една година съумя да даде нужния подтик в работата на структурите, като през това време даже се построиха нови юношески организации на ГЕРБ. „ Като кмет на Стамболийски Мараджиев също се оправя чудесно и това проличава от усвоените по европейски стратегии 10 млн. лева Община Стамболийски се развива бързо и това единствено потвърждава какъв брой значима е европейската взаимност и стабилността в страната “, посочи Цветанов.
„ Няма по какъв начин към момента да приказваме за съответни претенденти за кметове за локалните избори през есента. На номинационните събрания, които започват юни, ще бъде регистриран и приносът на всеки един евентуален претендент за кмет или общински консултант по време на предизборната акция за евровота “, акцентира Цветан Цветанов. Той разяснява, че ГЕРБ има преимущество пред политическите си съперници в битката за кметския пост в Пловдив, тъй като при ръководството на партията и Иван Тотев градът се развива, от ден на ден се трансформира в привлекателно място за туризъм и бизнес и напълно справедливо получи семейството на самодейността „ Европейска столица на културата “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР