Пловдив - Европейска столица на културата 2019, рекламират на международно

...
Пловдив - Европейска столица на културата 2019, рекламират на международно
Коментари Харесай

Рекламираме Пловдив 2019 на топ изложение в Лондон

Пловдив - Европейска столица на културата 2019, популяризират на интернационално туристическо ревю в Лондон от едноименната фондация. Едно от най-важните събития в международната туристическа промишленост World Travel Market се организира в интервала от 5 до 7 ноември в английската столица. Пространството в експозиционния център ExCeL, на което се показва страната ни, е с повърхност близо 296 кв. м.

Община Пловдив има собствен рекламно-информационен ъгъл в границите на националния щанд на България дружно с 23 туроператори, общини и организации. Основният акцент в представянето е Пловдив - Европейска столица на културата 2019. На щанда посетителите могат да получат информация за най-интересните фестивали, огромни спектакли и събития, включени в културната стратегия следващата година. Представянето на Пловдив е ориентирано и към разнообразния туристически артикул на града с фокус върху културно-историческия туризъм.

Българският щанд бе открит от министъра на туризма Николина Ангелкова. Тя акцентира, че за трета поредна година страната ни регистрира рекордни данни за брой интернационалните туристи и доходи в бранша. За първите девет месеца на тази година България е посетена от близо 8 млн. непознати туристи, което е близо 6 на 100 растеж по отношение на година по-рано. Приходите в бранша от интернационален туризъм през интервала януари-август 2018 година са над 2,8 милиарда евро - 7,2% растеж по отношение на същия интервал на 2017 година

World Travel Market в Лондон е най-голямото в света ревю за професионална аудитория в областта на туристическата промишленост. На форума вземат участие над 5000 изложители от целия свят, упълномощени са повече от 3000 медии.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР