Пловдив е новата гореща точка за имотния пазар. Доказателство за

...
Пловдив е новата гореща точка за имотния пазар. Доказателство за
Коментари Харесай

Жилищата в Пловдив – все по-модерни и функционални

Пловдив е новата гореща точка за имотния пазар. Доказателство за това е стартът на още един жилищен план в града под тепетата, отговарящ на новите по-високи условия на купувачите.

Във вторник символичната първа копка на Royal Garden бе направена от кмета Иван Тотев и шефът на компанията вложител Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев. Градът притегля от ден на ден младежи, стартъпи и представители на ИТ и аутсорсинг промишлеността, които естествено търсят нови и функционални жилища. Купувачите на жилища в Пловдив са взискателни и добре осведомени, а банките се включват доста интензивно при инспекция и събирането на информация за подобаващите парцели, разясняват още имотните специалисти.

„ Нашата компания има вяра в капацитета на Пловдив и заради тази причина ние влагаме в планове, които спомагат за развиването на града, и облагородяването на неговата инфраструктура “, сподели по време на формалното събитие шефът на Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев. По думите му превръщането на Пловдив във все по-предпочитана капиталова дестинация обуславя значително потребността от създаване на повече планове, които да задоволят повишеното търсене на жилищни парцели в града. Проекти, които да отговорят на потребностите на по-взискателните купувачи, насочени към висококачествени парцели. „ Вярвам, че с Royal Garden ще отговорим точно на търсенето на качествени домове в Пловдив. За нас това е план, в който комфортът е изведен на напред във времето “, добави Бояджиев.

Жилищният парк Royal Garden ще се състои от две Г-образни здания от „ премиум “ клас на 8 етажа, от които 7 жилищни и един - партерно равнище. От югоизточната страна на постройките е планувано да бъдат построени обширни тераси с панорамна панорама към емблематичното тепе Младежки рид. Жилищният парк е с следен достъп и видеонаблюдение. Обектът се намира в квартал „ Отдих и просвета “, който в последните години се обрисува като един от най-предпочитаните региони на града. Жилищният парк е ситуиран до Mall Пловдив, до Гребната база и до най-големия парк в града. За клиентите все по-важно става и заобикалящата среда. Затова от компанията са планували обширна градина, обособени кътове за отдих и цветни детски площадки. За всичко това ще е обезпечен професионален пропърти мениджмънт.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР