Пловдив. Четворката ни скул при юношите остана буквално на сантиметри

...
Пловдив. Четворката ни скул при юношите остана буквално на сантиметри
Коментари Харесай

Четворката ни скул остана на сантиметри от директно класиране на полуфинал на Световното по гребане в Пловдив

Пловдив. Четворката ни скул при юношите остана безусловно на сантиметри от непосредствено класиране на полуфинал на Световното състезание по гребане в Пловдив. Нашите в състав Христо Нешев, Иван Табаков, Васил Шунтов и Стефан Мутич направиха страхотна гонка като поведоха още в самото начало, само че в последните метри бяха задминати от лодката на Швецария. В тази дисциплинираност непосредствено на полуфинал се класира само спечелилият в сериите и българите ще гребат на репешажи в 11:00 часа на следващия ден.

Другите ни две лодки също ще търсят място на полуфинал посредством репешажи. Двойката без кърмчия (Иван Янкулов и Цветомир Малинов) приключи 4-та в серията си и на следващия ден започва в 10.48 часа. Скифьорът Иван Йорданов също финишира четвърти в пресявките и на следващия ден ще гребе на репешаж в 12:00 часа.
По време на встъпителната публична вечеря пък членът на Изпълнителния комитет на Международната федерация Патрик Рамбоу още веднъж похвали българския учредителен комитет за отличната работа по подготовка на шампионата и поздрави олимпийската шампионка Румяна Нейкова за международната купа за мъже до 23 години на нейния наследник Емил. Преди това Рамбоу насочи поздравления и към президента на Българската федерация и татко на Емо – Свилен Нейков.

В Световното състезание по гребане за юноши и девойки в Пловдив вземат участие над 900 състезатели от 43 страни.
Стартовете се организират при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР