Плоското коремче не е толкова недостижима цел, колкото си мислите.

...
Плоското коремче не е толкова недостижима цел, колкото си мислите.
Коментари Харесай

Храните, които правят коремчето плоско

Плоското коремче не е толкоз недостижима цел, колкото си мислите. Тайната се крие в храната, която приемате.

И в случай че сте измежду дамите, които четат това с доза подозрение, тъй като спазвате диета и вършиме куп коремни преси, а няма необикновен резултат, то знайте, че очевидно бъркате с това, което хапвате.

Истината е, че има храни, които се грижат за вашата талия и не разрешават да се подувате и да трупате мазнини там. Ето и кои са те:

Кисело мляко

Едва ли ще учудим някого, като го посъветваме да хапва повече кисело мляко. Клише, само че има огромна доза истина в него. Така че включете този артикул във вашата закуска. Това е първата от целесъобразните и в действителност страхотни храни, които освен се грижат за по-добрата работа на храносмилателната система, само че и е доста вкусна.

Смути

Друг страховит вид, на който можете да заложите, е смутито. Препоръчва се вместо междинна закуски. То съставлява примес от нискомаслено прясно мляко, кисело мляко, суроватъчен протеин на прахуляк, плодове и/или фъстъчено масло, разрушени в блендера. Специалистите смятат, че калцият в млякото оказва помощ за изгаряне на мазнините и лимитира количеството мазнини, създавани от организма.

Ментов чай

Ментовият чай има неповторимото свойство да чисти огранизма от насъбраните отрови, които го задръстват и му пречат да действа вярно. Освен това обезпечава чудесно храносмилане, което ще докара и до плоско коремче, с което ще сте горди да показвате на плажа.

Зелен чай

Уникалният зелен чай освен подтиква метаболизма на тялото, само че и подтиска абсорбцията на мазнини. Пиенето му на ден оказва помощ за загуба на тегло, както и да премахнете непотребните сантиметри към талията.

Банани

Ако хапвате повече храни, богати на натрий, това е повода да се подувате. Оказва се, че множеството храни в питателните вериги магазини, са цялостни с натрий. Решението на този проблем се назовава калий, които се намира в огромни количества в бананите. Така че, в случай че на закуска сте хапнали нещо, цялостно натрий, дано идващото ви ястие да бъде този плод.

Лимон

Ако желаете да намалите бързо коремчето, то заложете на сок от лимон. Веднага изхвърлете от всекидневието си всички типове сокове, газирани питиета и алкохол. Вместо това, изтискайте един лимон и прибавете сока към минералната си повеждам. Тази напитка освен е доста освежаваща, само че и същинска “бомба ” с витамин C.

Листни зеленчуци

Листните зелени зеленчуци са страхотни освен, тъй като са доста вкусни, само че и тъй като съдържат доста малко калории, а поради всичките витамини и минерали, които имат подкрепят загубата на тегло и изгарянето на мазнините. Освен това и укрепват организма по доста способи.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР