Плеймейтката Златка Райкова вече търси булчинска рокля. Макар да е

...
Плеймейтката Златка Райкова вече търси булчинска рокля. Макар да е
Коментари Харесай

Златка Райкова няма търпение: търси си булчинска рокля

Плеймейтката Златка Райкова към този момент търси булчинска рокля. Макар да е в напреднала бременност, тя няма самообладание за идната си женитба с обичания й Карен.
 
                             

„ В момента няма по какъв начин а я облека, само че съм сигурна, че скоро ще опитвам набелязани рокли “, откровена е Златка. Пред свои почитатели тя разкри, че с Карен ги среща техен общ другар, който бил уверен, че двамата ще си харесат.

„ Не бях сигурна, че ще имаме нещо общо, даже в противен случай. Но изненадващо си паснахме още на първата среща “, разкрива някогашният сексуален модел.

" Защо хората считат, че красивите дами са глупави - мит или истина? ", попита неотдавна Златка почитателите си в Инстаграм.

" Истината е,че външния тип няма нищо общо с вътрешния ни свят. Има грозни и глупави дами, има красиви и умни и така нататък хубостта е субективно разбиране, интелектът е справедлив - или го имаш или не, както хубостта обаче - това е вродено и от нас зависи какъв брой ще го развием. Просто има дами които развиват повече единствено една своя мощ, има и такива, които като не имат една от тези сили, не развиват и другите си такива, има и дами, които развиват в симбиоза външния и вътрешния си тип, просто те са малко, тъй като това изисква доста воля, мощ, непримиримост и амбициозност. ", отговори една от последователките й.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР