Плеймейтката Златка Райкова и арменецът Карен са една от най-обсъжданите

...
Плеймейтката Златка Райкова и арменецът Карен са една от най-обсъжданите
Коментари Харесай

Изплува истината за връзката между Златка Райкова и Карен

Плеймейтката Златка Райкова и арменецът Карен са една от най-обсъжданите двойки у нас. Изплуваха шокиращи детайлности за тях, които ще изненадат всички.

Бурната връзка на Златка Райкова с Карен била безспорна игра. Това настояват източници на "Хотнюз ", които разкриха какви тъкмо са им връзките, а точно един фалш и спектакъл за публиката.

"Тя целеше да уцели Благой с тази афиширана връзка. Толкова е изкуствено и всичко е единствено за сторита в обществената мрежа. Хората към тях виждат и знаят истината ", настояват информаторите.



Извън интимността от фотосите, която виждаме всекидневно да разгласяват на кг в Инстаграм, те са студени един към различен, не се харесват, не се схващат, дори няма защо да си приказват. "Толкова е смешно онлайн, когато си до тях ", установяват за Златка и новия й.

Освен това, въпросният Карен не е богат правоприемник, както се разяснява. "В живота когато нещо наподобява толкоз красиво, както те го показват - не е същинско. Те се виждат единствено, с цел да се снимат и това е ", описват още осведомени.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР