Плеймейтката Светлана Василева явно включи, че пътят към успешната връзка

...
Плеймейтката Светлана Василева явно включи, че пътят към успешната връзка
Коментари Харесай

Това Е Вече Прекалено! Вижте До Къде Се Докара Светлана Василева, За Да Се Намърда В Семейството На Гущеров!

Плеймейтката Светлана Василева очевидно включи, че пътят към сполучливата връзка минава не през стомаха, а през майката на мъжа – написа „ Уикенд “. Именно по тази причина е решила да се подмазва на бъдещата си свекърва. Тя към този момент назовава „ мама “ майката на обичания си Християн Гущеров – отбелязва „ Уикенд “.

За разлика от към момента законната брачна половинка на милионера – фолкаджийката Мария, която постави всички старания да е в положителни връзки със свекъра си Добромир, само че по този начин не се сближи със свекървата, Светлана Василева е подхванала противоположната тактика. Няколко месеца бяха задоволителни на русокоската да стане първа друшка с майката на Християн – Анелия. На пръв взор двете нямат нищо общо между тях, защото госпожа Гущерова е образована, начетена, хематолог по специалност, а Светлана е потвърдила, че няма обикновени знания даже за столиците и страните в Европа.

Тя обаче си проправила път до сърцето на бъдещата си свекърва с доста похвали, демонстрации на почитание и женски диалози за грим, прически, маникюр и облекла. Приятелството им било като еликсир в сърцето на Християн, който бил благополучен, че не се постанова да избира сред двете си обичани дами. Предишната жена на Християн Мария в никакъв случай не стигнала до обръщението „ мамо “, защото госпожа Гущерова я държала на отдалеченост.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР