Плеймейтката Светлана Василева – Гонзовица, която забърса милионерския наследник Християн

...
Плеймейтката Светлана Василева – Гонзовица, която забърса милионерския наследник Християн
Коментари Харесай

Свекърът на Гонзовица я прецака: Добромир Гущеров отсече, че няма никакво доверие на Светлана

Плеймейтката Светлана Василева – Гонзовица, която забърса милионерския правоприемник Християн Гущеров, омъжи се за него, а тази пролет му роди и дете, бе прецакана грубо от своя свекър, разбра HotArena.
Преди дни бащата на Християн Добромир Гущеров реализира грандиозна бизнес договорка, продавайки за 8,2 милиона лв. топ парцел в центъра на София, писа „ Уикенд “.
Свекърът на Светлана се раздели със постройка в идеалния център – на ул. „ Хан Крум ” №31, която е продадена на притежателя на куриерската компания „ Еконт ” Николай Събев против сумата от 8,2 милиона лв.. За тези пари босът на пратките получава постройка със застроена повърхност от 240 кв. м. и двор от близо 1 декар, демонстрира информация в имотния указател.

Имотът, продаден от Добромир Гущеров, има съвсем 100-годишна история. Къщата е издигната през 1922 година и в нея е живял министъра на финансите през 30-те години на предишния век Марко Рясков. След 9 септември 1944 година фамилията му е изселено, домът му е иззет, а той попада в пандиза в Белене с обвиняване, че е британски разузнавач. В дома му след конфискацията се настанява комунистическия водач Антон Югов – министър ръководител на България в интервала 1956-1962 година
Добромир Гущеров купи парцела през 2007 година от банкрутиралите предприемачи Красимир Стойчев и Ангел Първанов, а 12 години по-късно се разделя с историческата къща, евентуално прелъстен от тлъстата цена, която му заплащат за парцела. В момента в постройката се обитава един от най-хубавите софийски заведения за хранене – на Андре Токев. Преди време Гущерови също се пробваха да въртят собствен ресторант там – „ Реджина ”, само че небрежно го затвориха и го отдадоха чартърен.

Близки до неговата снаха Светлана Гущерова обаче разкриха, че остарелият тузар Добромир Гущеров не е спазил обещанието си, обещано тази пролет – къщата да бъде приписана на новородената му внучка Анелия-Добромира. Бебето бе родено от Светлана на 3 април, а хитрата плеймейтка кръсти пеленачето с две имена, с цел да угоди и на майката, и на бащата на мъжа си Християн Гущеров.
„ Добромир Гущеров тържествено даде обещание да подари къщата в центъра на София на първото дете на сина си Християн, само че не си съблюдава обещанието ”, споделят близки до пенсиониралата се като еротична моделка.
Според осведомени с цялата обстановка, остарелия бизнес хитрец Добромир Гущеров по никакъв начин не вярвал на брачната половинка на сина си и не желаел да й трансферира какъвто и да е парцел.

По подобен метод някогашния необут на несъществуващото към този момент застрахователното сдружение „ Орел ” постъпи и с фолкпевицата Мария. След като Мара Отварачката бе прогонена от Християн поради систематичните й изневери, чалгаджийката се ожали, че Гущеров-старши й конфискувал дори джипа.
Мара обаче нямаше дете от Християн, до момента в който Светлана към момента се надява да подсигури с влиятелен парцел новороденото си дете.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР