Плеймейтката съобщи новината с редица от сторита в своя Инстаграм

...
Плеймейтката съобщи новината с редица от сторита в своя Инстаграм
Коментари Харесай

Златка Райкова каза Да на Карен! Ще има ли сватба?

Плеймейтката заяви новината с редица от сторита в своя Инстаграм акаунт.

Златка Райкова и Карен Хачатрян се сгодиха. Това се случи на сантименталната им отмора на гръцкия остров Миконос. Русокосата изкусителка разгласява редица от сторита и точно с тях заяви новината. По-късно пък пусна и фотография, на която виждаме отрупана с рози и дарове спалня. Вижда се и годежният пръстен, а под фотото Злати е написала: " Казах ДА ".

Под снимката заваляха честитки от близки на фамилията и от почитателите на Злати. Сред тях се открояват пожеланията на фризьора Момчил Спасов, певицата Преслава, фотографа на звездите - Георги Малев. " Честито " написаха и други родни моделки. 

Златка и Карен са дружно от пролетта на тази година, само че очевидно нещата при тях се развиват бързо. Вечерта, в която са се сгодили, е почнала в скъпарски морски ресторант и е траяла в хотелска стая.

Да напомним, че преди четири години Златка каза " Да " и на различен собствен някогашен - ММА боеца Георги Валентинов. Тогава плеймейтката участваше в телевизионно предаване, в чийто ефир се разигра заветната сцена. Валентинов падна на коляно на сцената на " Като две капки вода " и Райкова нямаше по какъв начин да откаже.

Сега всички се питат - щe последва ли Златка образеца на някогашния си Благой Георгиев и ще вдигнат ли женитба с Карен. Припомняме, че Джийзъса преди няколко месеца мина под венчилото с новата си обич - Полина.

   View this post on Instagram
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР