Плеймейтката Моника Валериева разбуни духовете в социалната мрежа с мъдрости

...
Плеймейтката Моника Валериева разбуни духовете в социалната мрежа с мъдрости
Коментари Харесай

Скочиха на Моника Валериева заради Боян Петров

Плеймейтката Моника Валериева разбуни духовете в обществената мрежа с мъдрости по адрес на изчезналия планинар Боян Петров.

28-годишната изкусителка непряко упрекна персоналния избор на Петров да „ играе със ориста “, което не очарова почитателите й.

„ Като човек, който няма такива достижения, даже доближаващи се (камо ли такава мощ на духа), желая да задам един въпрос, на който аз не мога да си отговоря. Защото съм по-млада,така мисля. Гледах инцидентно преди години, едно изявление с хора, които не се предават макар препядствията в живота си.Един от тях беше Боян Петров, който признавам - преди този момент не знаех От всички участници неговата история ме порази. След разкриване на рак на тестесите, израстък в окото, диабет, блъснат от кола с заплаха за живота до Кресна, той продължава да катери и покорява върхове. Рискувайки всички животи подарени му от Бог. Играейки със ориста си, която желае да му покаже нещо.Тогава си споделих, когато на човек не му е писано, в случай че ще от небостъргач да се хвърли, жив ще остане. Сега обаче, когато от дни се написа и приказва по тематиката Боян Петров, и съм сигурна, че всички ние скрито се надяваме отново да изиграе ориста, макар възможностите, които са все по оскъдни...си задавам въпроса тук и ми е забавно да прочета отзиви. Правилно ли е човек, който има семейство, да си играе със ориста, вярно ли е, все пак, толкоз мощно да следваш сърцето си? Трябва ли толкоз мощно да следваш сърцето си и желанията си, с цената да нараниш толкоз хора или с още по-голяма цена? Трябва ли? “, написа в профила си във Facebook тя.

Макар някои да поддържаха мнението й, то провокира вълна от отрицателни реакции.

"Трябва ли да следваш желанията си? Ами ти сама си дала отговор! Точно там е ключа! Той е следвал желанията си. Какво да следва? - Рака и диабета ли? -Близките му да го гледат, по какъв начин се мъчи? Вие представяте ли си, какво е да знаеш, че някой страда повече от теб самия! Че претърпява болката дружно със теб! То това е по- огромна гибел, от най- огромната гибел в тоя живота! Най- огромният връх не е в Хималаите. Най- огромният връх е в сърцето. И този връх не може да се стигне елементарно, по тази причина всеки идващ ти се коства незабележим! И за теб, ще бъде голяма победа, в случай че това в действителност ти е желанието. Да изкачиш върха! Убедена съм, че на всички би трябвало да ни е ясно, че в случай че бяхме заболели, бихме предпочели да пукнем на морето или в планината... Не в леглото...! Естествено, че ще сме на върха! Там където постоянно сме желали да бъдем! "

„ Коя е Моника Валериева, да си разрешава лукса да разяснява и да задава сходни въпроси за ЛИЧНОСТ като Боян Петров?! Момиче, занимавай се с обикновените си житейски проблеми и не се тормози с въпроси, които постоянно ще останат отвън твоите интелектуални благоприятни условия. “

„ Защо въобще би трябвало ние да решаваме за това какво би трябвало или не би трябвало непознатия нам човек да прави? Аз знам, че това е един популярен човек и че ние всички би трябвало не да го съдим, а да се молим да оцелее и да го намерят. Защото великите ни Българи са на приключване! “.

Това са единствено част от мненията под обявата й.

Валериева побърза да се отбрани, че не влиза в ролята на съдник, а просто й е забавно какво е и непознатото мнение.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР