Плеймейтката Катрин Йорданова, която шофира безразсъдно с 256 км/ч на

...
Плеймейтката Катрин Йорданова, която шофира безразсъдно с 256 км/ч на
Коментари Харесай

Плеймейтката Катрин, която летя с 256 км/ч на магистралата, пребита жестоко от мутри: Бях изключително зле

Плеймейтката Катрин Йорданова, която кара неразумно с 256 км/ч на автомагистрала „ Тракия “, е била грубо пребита от мутри. Драматичната преживелица се е разиграла преди повече от 3 години във Варна. Силоваците нанасят удари на Мис Силикон и на приятеля й Ивелин Илиев след сдърпване на кръстовище. Катрин е с избити зъби и четири месеца се храни със сламка. Заради случая тя взема решение да замине за Германия, където работи в куриерска компания дружно с приятеля си.
Мутрите застигат колата на плеймейтката и нейния сътрудник на кръстовище във Варна. Ивелин Илиев и приятелката му Катрин Йорданова настояват, че са били нападнати измежду бял ден, до момента в който чакали на червен светофар. Причината е, че малко преди този момент сред двете коли имало леко сдърпване на бензиностанция, написа Лупа.
Мъжете от другата кола слизат и с железен бокс стартират да постановат Катрин и Ивелин, след което отпрашват. „ Избиха ми зъбите измежду бял ден. Отпред нямах нищо! Видимо бяха надрусани, варненски мутри. Четири месеца се храних със сламка. Бях извънредно зле и доста мъчително го претърпях “, описа преди време Катрин Йорданова.
„ Трима или четирима бяха в колата – едното момче счупи предното стъкло с бокс, по-късно ме изкараха, започнаха да ме удрят в главата ”, описа малко след случая Ивелин Илиев. Друг от нападателите се насочил към Катрин, която седяла отдясно.
Шофьорите, които станали очевидци на случая, почнали да свирят с клаксони. Мъжете се прибрали в колата и изчезнали. Ивелин не познава нападателите.
На кръстовището, където се разиграват грозните подиуми, камери запечатват побоя, само че в следствие записът изчезва. „ Въпреки това успяхме да ги осъдим, изплатиха ни смешни пари, с тях съумях да се оправя част от зъбите “, споделя моделката. След тази кървава преживелица Катрин и приятелят й отпътуват за Берлин, където стават куриери.
Три години и половина след неприятната за силиконката преживелица, в която тя бе жертва, нещата се обърнаха и Катрин скандализира с наглото си държание на пътя.
Мис Силикон 2022 сама си пусна видео по какъв начин фучи с 250 километра по автомагистрала „ Тракия “. Катрин се фука с безобразно високата скорост, която е развила, до момента в който слуша чалга в Мерцедеса си.
Катрин Йорданова е разгласила видеоклипа в Инстаграм. Видеото е снимано точно на Ивановден – 7 януари.
Ограничението за скорост по родните автомагистрали е 140 км/ч. Йорданова кара със 116 км/ч над оторизации най-много.
Видеото единствено по себе си не е доказателство пред съда, тъй че нахалната бръмчалка може и да не получи безусловно никаква глоба за рисковото си шофиране.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР