Плеймейтката е в Монако заедно с мастит италиански бизнесмен. Нашенката

...
Плеймейтката е в Монако заедно с мастит италиански бизнесмен. Нашенката
Коментари Харесай

Италиански бизнесмен теши Дениз Хайрула, плеймейтката забрави Сираков


Плеймейтката е в Монако дружно с мастит италиански предприемач. Нашенката отпътува дружно с друга своя колежка Ана-Мария Чернева, с цел да отбележат рождения ден на Никола Димола. Ако името на мъжа звучи познато, то е единствено тъй като не за първи път гологлавият италианец загражда български сексбомби. В компанията на Никола са били Нора Недкова и Мис България Радинела Чушева, а в инстаграм той старателно напира и за вниманието на фолкпевицата Лияна. Сега пристигна ред и на Дениз.

Частното празненство по случай празника на Никола се състоя в едно от най-тузарските заведения в Монте Карло. Докато Дениз пуска единствено свои фотоси от фоайето на първокласен хотел, колекционерът на български плеймейтки издаде, че са дружно. Димола пусна няколко фотоси, на които е в компанията на красивата Дениз. От тях ясно си личат интимните им връзки. Дениз, която е облечена в нищожен розов латексов тоалет, не се отделя от предприемача цялата вечер.

" С моя супер български модел ", написа богаташът под една от фотосите с родната плеймейтка, станала известна като една от последните обичани на починалия Христо Сираков. " Ах, по какъв начин желая отново да те прегърна!Пак да се срещнем, знам, че ще се срещнем, нека е по-скоро ", ридаеше Хайрула единствено преди дни, когато разбра за кончината на Сираков.

Явно 25-годишната плеймейтка е решила да гледа от розовата страна на нещата, както самата тя написа под фотографията с латексовата поличка, Писа " България Днес ".
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР