Плейметката Златка Димитрова заряза бебето си, за да се фръцка

...
Плейметката Златка Димитрова заряза бебето си, за да се фръцка
Коментари Харесай

Черната Златка заряза бебето си, а уж е „майка на годината”! Гледа си кефа с двама талибани

Плейметката Златка Димитрова заряза бебето си, с цел да се фръцка на плажа на къмпинг „ Смокиня ”. А сякаш е „ майка на годината ” – купата й бе присъдена по Коледа на тържествена гала.

Докато някогашната Мис „ Плейбой ” си гледа кефа на морето, за сина й Мирослав се грижи баба му, видя HotArena. Възрастната госпожа съчетава развъждането на 10-месечното хлапе с уговорките си в кръчмата си на „ Каваците ”.

Компания на Черната Златка по морето й прави бащата на детето й и още неколцина техни другари. Тайфата, в която господата гледат неприятно и са брадясали като талибани, рядко опъва хавлии на пясъка под жаркото слънце – множеството време прекарва в заведение на плажа, написа " Уикенд ".

В предходни години плеймейтката постоянно се подвизаваше край морето по монокини, само че към този момент е по-целомъдрена. Сега тя не развява голата си гръд, даже и по бански заобикаля да върви. Когато папараците ни я щракнаха на „ Смокиня ” преди няколко дни, Златка беше облечена с потник и къси панталони.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР