Плевенската окръжна прокуратура внесе в съда обвинителен акт срещу четирима

...
Плевенската окръжна прокуратура внесе в съда обвинителен акт срещу четирима
Коментари Харесай

Дело за групово изнасилване на тийнейджърка влиза в плевенския съд

Плевенската окръжна прокуратура внесе в съда обвинителен акт против четирима младежи за похищение и обезчестяване на 17-годишно момиче. Пред Темида ще застанат пълнолетните Е.М. и Б.Т. и малолетните И.А. и П.Т. Престъплението е осъществено на 24 февруари т.г. в плевенско село, оповестиха от прокуратурата.
Според обвинителния акт Е.М. имал връзка с малолетното момиче. Бил доста ревностен, държал се неприятно с нея, обиждал я постоянно и я биел. След следващ побой през лятото на 2017-а тя решила да скъса с него.
Вечерта на 23 февруари т.г. Е. М. и другите обвинени подкарали запой. След среднощ Е. М. предложил на всички да отидат в дома на приятелката му и да я вземат от там. Групата отишла до жилището на момичето. Е. М. влезнал в стаята ѝ. За да я накара да тръгне с него, я заплашил и я блъснал в лицето. Заедно с нея четиримата се върнали в къщата, в която запивали. Ядосан от решението на момичето да приключи връзката си с него, Е.М. почнал да го бие и да го наскърбява. Отвел приятелката си в прилежащата стая и траял да я бие, като ѝ заповядал да прави секс с всички от компанията, макар нейното противоречие.
По искане на прокуратурата по отношение на Е.М е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Обвиняемият Б.Т. е с мярка „ подписка “, а двамата малолетни са с мярка „ контрол от родител “.
Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР