Плевен. Въпреки манипулациите от медии, които са контролирани от управляващата

...
Плевен. Въпреки манипулациите от медии, които са контролирани от управляващата
Коментари Харесай

Проф. Румен Гечев: Всеки глас за БСП е глас срещу мафиотското управление на ГЕРБ и техните сателити

Плевен. Въпреки операциите от медии, които са следени от ръководещата хунта, Българска социалистическа партия набира скорост преди изборите. Наши вътрешни изследвания демонстрират, че ние все още водим с 3% пред главния ни конкурент партия ГЕРБ. Също по този начин откриваме, че техните патерици и спътници водят нерадостна за тях и сложна битка да прескочат 4-те %, само че към този момент това не им се отдава. Това сподели през днешния ден на конференция в Българска телеграфна агенция проф. Румен Гечев, лидер на листата на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България ” за 15-ти МИР – Плевен, оповестиха от предизборния щаб на Българска социалистическа партия - Плевен .

Той акцентира, че по време на предизборната акция гласоподавателите са имали опцията да сравнят стратегиите и да оценят листите с претендентите и да видят, че „ някои от патериците и спътниците на ГЕРБ, които ги подкрепяха в плячкосването през последните 4 години, губят инерция и съвсем несъмнено е, че няма да влезнат в Народното събрание ”.

„ Освен това стана ясно, че Българска социалистическа партия е единствената опция, която се явява главният конкурент на ръководещите от ГЕРБ и е съвсем несъмнено, че Българска социалистическа партия ще е центърът, към който ще се образува бъдещото ръководство ”, сподели още проф. Гечев.

Той акцентира, че Българска социалистическа партия е единствената опозиционна партия, потвърдила се в Народното събрание, която изрично поставя старания да работи против главния си конкурент ГЕРБ, провалил се в ръководството. „ Всеки глас за Българска социалистическа партия е глас против ГЕРБ. Гласовете за някоя от дребните партии са рискови. Може да се окаже по този начин, че избирайки някоя от по-малките партии, гласовете на тези гласоподаватели ще се изгубят ”, добави лидерът на листата на Българска социалистическа партия в Плевен.
„ Българска социалистическа партия излиза на изборите с реалистична стратегия, с съответни планове. Всички разноски по социално-икономическия пакет сме потвърдили по какъв начин осигуряваме с нови източници на бюджетни доходи или с преразпределение на бюджетни доходи. Освен това ние доказахме, че сме сигурната и единствена опция на това ръководство. Всеки глас, който спечелим, е глас против мафиотското ръководство на ГЕРБ и техните спътници и е опция на това, че България е последна в Европейски Съюз и копае дъното ”, съобщи проф. Румен Гечев.
И прикани: „ Всички здрави българи да гласоподават в неделния ден. Това е наш честен дълг като жители на Република България ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР