Племенницата на певицата Галена Истинското име на Галена е Галина

...
Племенницата на певицата Галена Истинското име на Галена е Галина
Коментари Харесай

Племенницата на Галена с нов нос и силикон


Племенницата на певицата Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и заби гласовит и доста мъчителен пестник на Меди, който от две години се мъчи да стане и продуцент, само че все още търпи цялостен неуспех. С това си деяние младата и амбициозна Доника даде ясно да се разбере, че вуйна ѝ няма нищо общо с продуцентската компания на Меди, каквито клюки се въртят от основаването ѝ. 

Актуалният реализатор не може място да си откри от гняв и изтощение, че се е провалил и че Доника му заби нож в гърба като хукна при най-големия му съперник Галин. Тя пък се появи с изменена визия, като очевидно в последните няколко месеца е прекарала в пластична клиника. 

Доника се раздели с лейбъла на Меди, където се подвизаваше към година, само че без никакъв резултат. Тя реши да заложи на партньорство с съперника му Галин и неговата продуцентска компания. За прехвърлянето заяви самият Галин, като в страницата на Алфа Мюзик разгласи: “Скъпи другари, споделяме добре пристигнала в фамилията на Алфа Мюзик на Доника! Очаквайте доста разнообразни, цветни и забавни планове! ”

На новата фотография на Доника виждаме, че е кръцнала огромния си нос и е надула пазвата със силикон. Тези препоръки ѝ били дадени от новия продуцент Галин, който бил безапелационен, че ще я направи звезда. 

Доника започва музикалната си кариера през 2020 година като лице на Хит Микс Мюзик. Тогава тя направи летящ старт със сингъла “Куршум ”, в който се включиха Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и и Меди. През март 2022-а реши да продължи като реализатор в Мега Стар, а при започване на 2023-а стана ясно, че е в редиците на Алфа Мюзик, написа show.blitz.bg
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР