Племенничката на бизнесмените Николай и Красимир Маринови - Мария, се

...
Племенничката на бизнесмените Николай и Красимир Маринови - Мария, се
Коментари Харесай

Племеничката на Маргините скъса с футболист

Племенничката на предприемачите Николай и Красимир Маринови - Мария, се раздели с гаджето си. Тя и Валентин Добревски към този момент не са дружно, научи " България Днес ".

Сексапилната Мария и някогашният младеж на Левски и наследник на именития Гено Добревски са поставили завършек на връзките си напролет. Откакто стана ясно, че двамата са дружно, нееднократно се показваха подправени клюки за техни раздели, само че те продължаваха да са дружно. Този път краят е реалност. Причината за края на връзката им не е ясна, само че тя е необратима.
 В момента Мария, която е щерка на сестрата на Маргините - Мариана, се радва на лятото. Повече от месец тя е на морето с няколко свои приятелки. С тях обикаля и някой от най-известните заведения в Слънчев бряг и Свети Влас. Сменила е и визията си. Доскорошната брюнетка към този момент е в тима на русокоските.
 Валентин също е на море, само че за разлика от някогашната си към този момент половинка, залага на курортите по Южното Черноморие.Бившият футболист и една от най-желаните дами в Пловдив бяха дружно към две години. Те живееха под един покрив. Бяха измежду най-одумваните двойки в Града под тепетата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР