Племенничката на бизнесмените Николай и Красимир Маринови - Мария, се

...
Племенничката на бизнесмените Николай и Красимир Маринови - Мария, се
Коментари Харесай

Една от най-одумваните двойки в Пловдив се раздели

 Племенничката на предприемачите Николай и Красимир Маринови - Мария, се раздели с гаджето си. Тя и Валентин Добревски към този момент не са дружно. Сексапилната Мария и някогашният младеж на " Левски " и наследник на именития Гено Добревски са поставили завършек на връзките си напролет. Откакто стана ясно, че двамата са дружно, нееднократно се показваха подправени клюки за техни раздели, само че те продължаваха да са дружно. Този път краят е реалност. Причината за края на връзката им не е ясна, само че тя е необратима.

В момента Мария, която е щерка на сестрата на Маргините - Мариана, се радва на лятото. Повече от месец тя е на морето с няколко свои приятелки. С тях обикаля и някой от най-известните заведения в Слънчев бряг и Свети Влас. Сменила е и визията си. Доскорошната брюнетка към този момент е в тима на русокоските.

Валентин също е на море, само че за разлика от някогашната си към този момент половинка, залага на курортите наа юг от Бургас. Бившият футболист и една от най-желаните дами в Пловдив бяха дружно към две години. Те живееха под един покрив. Бяха измежду най-одумваните двойки в града под тепетата. 

Мария е на 19 години. Тя е по-малката щерка на Мариана Маринова и някогашният й брачен партньор. Има сестра Бисера, която е по-голяма от нея. Родителите й се разделят след невярност на татко й. Дълго време бе в сянката на кака си, която е известна като " бижуто на Маргините ".

Роденият през 1994 година Добревски бе считан за един от най-големите гении в " Левски ", само че по този начин и не съумя да направи кариера на футболния терен, макар че мина и през ЦСКА и " Славия ". Има заведение на Гребната база в града. Преди да забие племенничката на Маргините, той имаше връзка с друга Мария - някогашната гимнастичка Матева. Двамата бяха дружно няколко години, написа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР