Платформата за спортни мероприятия iRun организира за трета поредна година

...
Платформата за спортни мероприятия iRun организира за трета поредна година
Коментари Харесай

iRun организира спортно събитие в подкрепа на болни деца

Платформата за спортни мероприятия iRun провежда за трета поредна година благотворително спортно събитие в интерес на децата със спина бифида и хидроцефалия. Стартът на събитието, под наслов “Сила, скорост и положителни сърца - 1 звук = 1 км = 1 лева ”, ще бъде в 10 ч. на 17-ти март, на входа на Морската градина във Варна.

Идеята на уредниците e всички хора с положителни сърца, които желаят да съчетаят спорта с благородна идея, да се включат в една от двете дисциплини – тичане или силово упражнение. След представянето си участниците ще дарят избрана сума, според от личното си достижение. Няма ограничавания за пол и възраст. За присъединяване в надпреварата, другите възможности са: тичане и подготвителен комплекс, включващ повдигане на свободна тежест от земя. Всички фенове и неучаствали в провокациите, също ще имат опцията да дарят средства.

Каузата на събитието е да се подкрепи всекидневието на децата със спина бифида и хидроцефалия във Варна и да съберат средства за организирането на по-различни и мъчно налични спортни занимания за децата – втурване със зип линия/тролей, конна езда, преход до хижа, корабоплаване с кану - извършения и игри доста подобаващи за тяхното възобновяване и двигателна интензивност. /live.varna.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР