Платформата за онлайн тренировки Bestefficient At Home ви дава назаем

...
Платформата за онлайн тренировки Bestefficient At Home ви дава назаем
Коментари Харесай

Bestefficient том първи: за релефа, плочките и коремните преси

Платформата за онлайн тренировки Bestefficient At Home ви дава назаем извършения за по-стегнат стомах и по-добро самочувствие 
След тематиката за „ 13 съдбовни мита за храненето и тренировките “ се оказа, че има потребност от продължение по доста въпроси, на които Bestefficient дава отговор със серия публикации, като отваря за вас библиотеката си от над 1000 онлайн извършения. Един от най-често задаваните въпроси беше:

Как да изкараме коремната преса?

Всеки от нас има мускули, т.е. плочки на корема, колкото и необикновено да звучи за някои хора. Това, което е належащо, с цел да се покажат на бял свят, е да понижим пласта подкожни мазнини, разделящ мускулите от кожата, с други думи да понижим % на подкожните мазнини. Започнете от там и плочките ще стартират да се демонстрират. „ Плочките “ на корема са директно свързани с % подкожни мазнини, които ги „ скриват “.
За хранителен режим, който е най-подходящ за вас, който можете да спазвате и да дава резултати, можете да се обърнете към Bestefficient на https://bestefficient.com/bg/online-personal-trainer/

Най-добрият фитнес апарат

Често в залата са ми задавали въпроса кой е най-хубавият апарат тук. Винаги давам отговор без съмнение: Ти! Няма по-добра машина за извършения от човешкото тяло. Постигането на добра форма, даже и отвън фитнес залата, е напълно постижима задача.
Можете да опитате програмата на bestefficient за домашни тренировки онлайн – bestefficient at home. Тя ще ви направлява дейно в постигането на резултати с вашето лично тегло.

Без подозрение спортът е един от универсалните отдушници на напрежение. И като го споделям, надалеч не имам предвид изключителното състояние, а трендове, които се развиват доста преди аз и множеството от вас да стартираме вълнуващото странствуване в света на тренировките.

„ Човекът е изцяло човек единствено, когато играе “

Може би сте срещали тази крилата фраза на Фридрих Шилер, произнесена преди над 200 години. Ще ви подскажа къде. На фасадата на националния ни стадион „ Васил Левски “ в София.

Именно страстите, за които спортът е катализатор, са повода за експоненциалното му развиване – чувството, че сме положителни в нещо, потребността да се потвърждаваме и опцията да бъдем себе си, да играем, да усещаме хормоните на щастието.
Всяка ера има своите кумири, всяко общество построява своите стандарти за съвършенство. Спортът не прави изключение и тук „ съвършенството “ има своите присъщи белези, които пречупени през персоналната призма на трениращия, могат доста да варират.

Какво значи да си „ във форма “?
Едни се гмуркат надълбоко и откриват самобитна „ Атлантида “ - загубен свят на неограничени човешки благоприятни условия – да бягаш по-бързо, да скачаш по-високо, да си по-силен, да правиш неща с тялото си, каквито даже не си подозирал, че можеш.
Масата продължава да вижда единствено повърхността, заслепена от паметния облик на изразена и добре завършена мускулатура, изпъкнали вени по мъжките ръце или стегнати и стройни женски бедра, а и за малко да пропусна – митичната коремна преса, „ нарязана “ на 6 божествени плочки – единствен знак на триумфа в тренировките.
Не ме разбирайте неправилно, изцяло е допустимо да постигнете и двете, само че за първото най-често би трябвало да се потрудите по-дълго време, до момента в който за второто можете да намерите „ директен път “, който кара играта да загрубее.


„ Вълшебното хапче “ за влизане във форма
Дали някои хора не отиват прекомерно надалеч във фитнес упоритостите си? Има ли значение на какъв брой години си, с цел да се вманиачиш? Къде в действителност е границата? Впускането през глава в приемане на лекарства, подлагането на радикални диети и безумни часове кардио са единствено част от методите, до които хората са склонни да прибегнат, за постигането на висшото измерение за положителната форма – плочките.
Каква е разликата сред тинейджъра, който прибягва към хапчетата, с цел да впечатли някое момиче, и мъжът, към 50, вкопчен още веднъж в тях, с концепцията да бъде фитнес модел, плейбой, идващия Арнолд или Хемсуърт?
Всеки взема решение по кое време ще сложи началото на процеса на влизане във форма по строго самостоятелни аргументи , само че този развой няма ясна последна точка, тъй като човешкото око е ненаситно и егото, самолюбието, комплекса постоянно заглушават здравия разсъдък.

Основният проблем на влизането във форма
Хората са захласнати от манията да наподобяват фит, само че не и от концепцията да бъдат фит. Голяма виновност за това носят стандартите на супер моделите, суперзвездите на Холивуд и Instagram, супер спортистите в спорта. Когато ги забележим на екрана, те в действителност наподобяват супер . Но до каква степен това е супер за здравето и дали те самите го вършат целогодишно? Колко коства техния режим и метод на възобновяване? Ще загатна единствено няколко образеца от спорта:
- Най-добре платеният баскетболист на планетата Леброн Джеймс наскоро показа, че възобновяване му (това включва заплати на треньори, готвачи, лечения, диети и т.н.) коства 1,5млн $ на година.
- Футболният му еквивалент Кристиано Роналдо влага в тялото си 50 000 $, с цел да има криокамера, с цел да възвръща още по-пълноценно в личния си дом.
Много фенове на спорта, виждайки изваяните тела на сходни спортисти вземат решение, че непременно ще го реализиран и хващат директния път, посредством „ бързите “ суплементи.

Истината е, че в спорта няма директен път,

а в случай че има, той минава през здравето ви.
Мъжете и дамите имат потребност от най-малко 7-11% и респективно 14-19% подкожни мазнини, с цел да могат вътрешните ни органи да действат обикновено. Но в специалностите, които изброих, постоянно се стига до 5%. Самият аз, в годините, в които играех баскетбол, постоянно съм бил под 7%. Както един мой треньор обичаше да споделя: „ Господа, това е непосилен труд! “
Вярно – къртовският труд построява характера, само че в случай че го вършиме за здраве и с цел да сте фит, знайте, че има доста други признаци, които са индикатори за положителната форма. Умението да изпълняваме разнообразни извършения с тялото си, способността ни да се възвръщаме по-бързо, даже положителният сън са разнообразни признаци на добра спортна форма.
Затова бъдете фит, бъдете във форма, просто внимавайте кои граници прекрачвате и се запознайте с таксите за тяхното прекосяване, тъй като има значение дали ще си във форма едно лято или това лято ще бъде началото на влизането ти във форма до живот.







Стефан Терзийски, фитнес специалист и създател на Bestefficient ™

За мен Гугъл знае: Магистърска степен " Фитнес, Спорт, Здраве " Диететика - специализация във Франция Кондиционна подготовка на професионални спортисти в Париж Онлайн тренировки и консултиране – посредством образование

Ти би трябвало да знаеш: Обичам специалността си и за мен всеки човек, който избере да работи с мен и всеки случай е специфичен:)

Автор: Стефан Терзийски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР