Платформата X, по-известна като Twitter, преди няколко месеца премахна заглавията

...
Платформата X, по-известна като Twitter, преди няколко месеца премахна заглавията
Коментари Харесай

X/Twitter връща заглавията при визуализациите на линковете, но сега те са по-малки

Платформата X, по-известна като Twitter, преди няколко месеца отстрани заглавията от изявленията с линкове, само че в този момент ги връща в нов формат.

Отсега нататък в уеб-клиента X/Twitter всички изявления, които имат визуализации от линкове, демонстрират повече от изображение и името на уеб страницата. Визуализацията към този момент включва заглавието на свързаната публикация (или името на уеб страницата), само че в доста по-малък формат.

Заглавието се появява като бял текст в черно поле в долния ляв ъгъл на визуализацията на изображението. Той замества името на обвързвания уебсайт, което в този момент е преместено на нов ред сред визуализацията на връзката и бутоните Отговор, Повторно издание и Харесване. Малкият размер на визуализацията обаче не е подобаващ за всички заглавия. Всичко, което е по-дълго от няколко думи, се отрязва по дифолт и казусът единствено се утежнява.

Към момента измененията се появяват единствено в уеб-версията, само че евентуално скоро ще се разпространят и в приложението за iOS. Междувременно приложението X/Twitter за Android в никакъв случай не е спирало да демонстрира заглавията в истинския им формат.

X/Twitter в началото отстрани заглавията през август, когато Илон Мъск настоя издателите да разгласяват непосредствено в платформата. Но през ноември, незабавно откакто обява на Мъск без подтекст сподели проблем с премахването на заглавките от визуализацията, Мъск разгласи, че заглавията ще бъдат върнати.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР