Платформата DogsAndCats.bg, част от медийната и технологична компания Нет Инфо,

...
Платформата DogsAndCats.bg, част от медийната и технологична компания Нет Инфо,
Коментари Харесай

Първи рожден ден празнува най-добрият приятел на домашните любимци - платформата DogsАndCats.bg

Платформата DogsAndCats.bg, част от медийната и софтуерна компания Нет Инфо, отбелязва първия си рожден ден. Сайтът, стартирал през 2021 година, събира на едно място качествено и правдиво наличие, предопределено за всички сегашни и бъдещи притежатели на кучета и котки. Полезната информация в платформата е поднесена на понятен език за всички консуматори, които желаят да получат спомагателни познания и опит в развъждането на животните.

Още в първата година от основаването си DogsAndCats.bg успя да завоюва и своите първи влиятелни награди от състезанието „ Сайт на годината 2022 “ . Специално подбрано жури от експерти в цифровия бизнес отреди на уеб страницата третото място в категория „ Медиен Сайт “. Платформата получи и самопризнание от публиката, като зае третото място след гласоподаване на консуматори.

Тази година платформата се причисли и към акцията на водещите на Прогнозата за времето на NOVA – „ Време за вяра “. В DogsAndCats.bg може да бъде открита информация освен за кучета, само че и за котки, които търсят своя нов дом и грижовни стопани . Сайтът партнира още с редица неправителствени организации като „ Четири лапи “ и Stray Angels, включвайки се в разнообразни благотворителни начинания и акции, отдадени на виновната грижа за домашни любимци.

С над 2000 материала за кучета и котки, наличието в уеб страницата е проведено в шест категории – Здраве и хранене, Грижа, Поведение и дресура, Отглеждане, Размножаване и Породи. В тях потребителите могат да открият най-честите проблеми и техните решения във връзка с здравето, храненето, грижата, хигиената, държанието, възпитанието, размножаването и кастрацията на домашните любимци . В уеб страницата има още описи с 230 породи кучета и 60 породи котки, както и разнообразни ранглисти, в които те попадат. Това лято платформата отразява и партнира още с интернационална галерия с над 150 котки от най-различни породи.

За DogsAndCats.bg

Уебсайтът събира на едно място качествено и правдиво наличие, предопределено за всички сегашни и бъдещи притежатели на кучета и котки. Полезната информация в платформата е поднесена на понятен език за всички консуматори, които желаят да получат спомагателни познания и опит в развъждането на животните. Сайтът DogsAndCats.bg предлага разнообразни категории, обхващащи необятен набор от тематики.

За Нет Инфо

Нет Инфо е българска цифрова медийна и софтуерна компания, част от Нова Броудкастинг груп, която доближава до близо 87% от интернет потребителите в България съгласно данни на Гемиус за м. ноември 2022 година В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани уеб сайтове – АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и други, както и платформите за разпространяване на неповторимо видео наличие Vbox7 и NovaPlay – извънреден достъп до телевизионни сериали, риалити формати и излъчвания. Нет Инфо дава висококачествено наличие, новаторски цифрови артикули и опция за подвижност за потребителите във всеки един миг от всекидневието им.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР