Платените безродници и наивници с аграрните физиономии в профилните си

...
Платените безродници и наивници с аграрните физиономии в профилните си
Коментари Харесай

Татяна Кристи: Има два вида путинофили в България

Платените безродници и наивници с аграрните физиономии в профилните си фотоси

Има два типа путинофили в България – първият и най-опасен са политиците на хранилка на Путин. Платените безродници, които се радват на свободата в Европейския съюз, радват се на свободата да вършат митинги – като теб, Копейкин! Замислял ли си се за какво имаш толкоз позорен прякор? Защото си за обмен – на пазара – знаеш като какво. Изпълзял, както доста като теб, от бедна соц панелка, в търсене на легитимация на посредствеността си – също като хазяина ти Путлер! Замислял ли си се какво щеше да стане с теб и почитателите ти, в случай че протестирахте с/у властта в Русия? А?

Тук протестираш, развяваш си нелепостите по площадите, малките екрани и интернет, заплашваш на ляво и на дясно какво ще стане с съперниците ти, в случай че дойдеш на власт. Ама замислял ли си се какво би станало с теб, в случай че протестираше в Русия? А? Щеше да бъдеш съкилийник на Навални, след скърпен блиц съд в квартално полицейско ръководство и щеше да се молиш да ти зачетат обикновени човешки права – това при положение, че не са ти сипнали полоний в чая или Новичок в гащите! Гледам те през днешния ден, качил се в своето возило и дрънкаш нелепости за това какво трябвало да стане с Украйна. Егати селската чалгария!

„ Украйна трябвало да се федерализира, да има доста самостоятелни области, да има нова конституция и ръководство... “ Ти кой си тъкмо да казваш каква би трябвало да бъде Украйна? Твоята вуйна митрофанова коя е тъкмо да споделя кой какъв би трябвало да бъде? Украйна избра свободата, Европейския съюз, цивилизования богат свят, избра да не е безпаричен васал на путин както Беларус, Казахстан и други и това Путлер не може да го понесе, по тази причина заплаща на такива като теб в вярата да клатиш нежните устои на демокрацията в България – няма да ти се получи, обаче.

Политици от бсп, герб и дпс с десетиления са били на хранилка на Путлер –къде прикрито, къде намерено. Путлер постоянно ги е държал за топките. Нали не си мислите, че чичаците и тетките от бсп са умрели да вървят да живеят в бедна диктаторска Русия и са очаровани от тази страна? О, не, те просто вземат надник и когато идва вярното време, връщат услугите. Същите национални предатели са и по този начин наречените „ общественици “, които обикалят като уличници по медии и популяризират гнусна путинска агитация...

Другият тип путинофили са тези наивници с аграрните физиономии в профилните си фотоси (когато там не е съветския флаг). Необразовани, замръзнали в дълбокия соц, закърмени с извратената соц история, уверени, че нещо дължат на Русия или, че тя ще "спаси " България...Жалки наивници! Русия себе си не може да избави и да направи популацията си богато и проспериращо, а вие вярвате, че нещо положително ще получите от там! Никога! Докато Русия е азиатска тирания! Вие в никакъв случай не сте разбрали какво значи същинска народна власт и каква е била същинската роля на Русия в българската история. Промити, вкоченясали от застой мозъци, които не могат да издават неврони поради покварената с години политическа и медийна среда.

За платените тролове даже няма да приказвам. Те са на последното ходило на хранителната верига.

Татяна Кристи
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР