Пластичните операции на женските интимни части стават все по-популярни, което

...
Пластичните операции на женските интимни части стават все по-популярни, което
Коментари Харесай

Опасно ли е вагиналното подмладяване

Пластичните интервенции на женските интимни елементи стават все по-популярни, което значи, че от ден на ден дами намират телата си за несвършени и имащи потребност от усъвършенстване. Няма да разясняваме втория факт, само че някои особености при първия карат редица организации и лекари да насочат тревожни предизвестия.

Последната наклонност във вагиналното подмладяване и лабиопластиката (процедури, при които се трансформира формата на огромните и дребните срамни устни, понижава се обвивката на клитора, стеснява се входа на вагината и т.н.) е потреблението на лазери. Така инвазивните способи се заменят с неинвазивни - лазери и радиочестотни устройства трансформират структурата на женските интимни елементи.

Проблемът е, че няма публични данни и проучвания, които да потвърждават, че тези способи реализират търсения резултат. Още по-притеснително е, че те могат да се окажат рискови и да причинят изгаряния.

Очевидно ползата към процедурите е толкоз огромен, а дамите, склонни да се подложат на тях - доста и не добре осведомени, че американската Агенция за надзор на храните и медикаментите реши публично да ги предизвести да внимават.

Агенцията е изпратила и предупредителни писма към производителите на лазери да не популяризират устройствата си като подобаващи за сходни процедури.

" Третирането на признаци или положения, свързани с менопаузата, уринарни проблеми и полово показване с лазер или радиочестотни устройства може да докара до съществени последици като изгаряния на вагината, белези, болежка при полов контакт и хронична болежка, " предизвестява Агенцията. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР