Пластичните операции и козметични процедури, на които се подлагат звездите,

...
Пластичните операции и козметични процедури, на които се подлагат звездите,
Коментари Харесай

Когато съпругът ти е по-суетен от теб

Пластичните интервенции и козметични процедури, на които се подлагат звездите, несъмнено са любопитна тематика за всеки. Свикнали сме да ги свързваме с известни дами от шоубизнеса, само че се оказва, че от такива " усъвършенствания " се възползват и господата.
 Софи Търнър, Джо Джонас и за какво актрисата желае да се върне във Англия
Софи Търнър и огромното й самопризнание

Къде актрисата желае да гледа децата си

Като да вземем за пример Джо Джонас от Jonas Brothers.

33-годишният музикант и брачен партньор на Софи Търнър споделя пред People: " Всички остаряваме и част от остаряването е да се усещаме добре в кожата си ". Затова той употребява специфични козметични инжекции Xeomin, които опъват фините линии по лицето и са изчистени като състав.

" Не считам, че е нужно да се тормозим от такива неща ", добавя Джонас и разяснява, че продуктите, които употребява, се отразяват добре на бръчките на челото му, както и на белег, който има от дете сред веждите си. " Харесва ми, че отпусна тази зона на лицето ми. "

Съпругът на Софи Търнър, с която имат две деца, разяснява, че желае да се пребори със стигмата върху това дали мъжете би трябвало да употребяват сходни процедури. " Мъжете към този момент по-открито носят и грим, което е ужасно. Важно е да вършим, каквото ни харесва, нали? "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР