Планираното за 13 декември шоу на DMX в България беше

...
Планираното за 13 декември шоу на DMX в България беше
Коментари Харесай

Концертът на DMX в България се отменя

Планираното за 13 декември шоу на DMX в България беше преместено за 16 декември по искане от страна на мениджмънта на изпълнителя. Причината за отсрочване на събитието са здравословните проблеми на актьора.

За екипа на българския промоутър 359hiphop.com отлагането е извънредно неприятно, декларират от компанията, заради което и вземат решение да анулират концерта за този месец и всички почитатели и спонсори да получат парите си назад.

Когато DMX се възвърне, България ще бъде първата дата на Балканите, тъй като всички ние го заслужаваме. Разбираме и оценяваме търпението на всички почитатели и сътрудници и ги молим да прочетат формалното мнение на актьора и да проявят приемливост към казуса на обичания си рапър, допълват от 359hiphop.com.


Важна информация за връщане на пари от билети:

Всеки закупил билет, ще си получи парите назад от 19-ти декември. Парите от всички билети за концерта на DMX ще бъдат възобновени от уредниците към продавачите на билети Eventim и Ticketportal и почитателите ще могат да си ги получат от техните каси и офиси от 19-ти декември по техните авансово открити правила.

За билетите, закупени от Ticketstream, те ще се връщат от 19 декември, само че от самите уредници, откакто Ticketstream преведат окончателната сума към уредниците. За задачата хората, закупили билети от Ticketstream, би трябвало да изпратят сканирано копие от билета си, касов бон или записка от пощальон, име и банкова сметка, на E-mail: [email protected]

Екипът на www.359hiphop.com се извинява на всички почитатели за породените неудобства. Направихме всичко допустимо този концерт да се случи макар напъните и средствата, които ни коства това.

Екипът на 359hiphop.com изрича своята голяма признателност към българските актьори в лицето на: xSPENSive, ALEX P, BATE SASHO, SARAFA, DEE, RED ONE, DJ YANGFETISH, DJ BIG BO, DJ NORA GOLD, NEGY, X NRG CREW, SUGAR WINGS за цялостната поддръжка и схващане.

Пожелаваме ви радостни Коледни празници и ще ви държим в течение, когато имаме вести за DMX Tour.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР