Пламен Николов е комуникативен и диалогичен човек с добри идеи.

...
Пламен Николов е комуникативен и диалогичен човек с добри идеи.
Коментари Харесай

Христо Проданов: За отговорно и открито управление е важно да има нещо разписано

" Пламен Николов е отзивчив и диалогичен човек с положителни хрумвания. Това са първите ми усещания от него при първата ни среща. Мажоритарният избор е тематиката, по която Българска социалистическа партия се разминава с Има Такъв Народ ".

Това сподели пред БНР Христо Проданов, зам.-председател на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ".

Проданов уточни, че левицата желае промяна на модела и връщане към устоите на Конституцията, съгласно която България е парламентарна република, " там се вземат законодателните решения, там се управлява изпълнителната власт ":

" Не съм склонен, че министър-председателят би трябвало да е самостоятелен, той би трябвало да е подвластен от тези, които са го избрали в Народното събрание, и от тези, които го поддържат политически... Корумпираното ръководство на ГЕРБ би трябвало да се почисти, с цел да може да се стартира отначало, не можеш върху пясъци да строиш небостъргачи. Трябва здрава основа, върху която да се построява българската държавност, която беше разрушена през последните 12 години по време на ръководството на Бойко Борисов ".

В предаването " Неделя 150 " Христо Проданов акцентира, че под някаква форма би трябвало да има документално съглашение сред другите партии или двустранни съглашения сред мандатоносителите.

" По-лесно е по този начин да се работи и е отговорно пред българските жители... За отговорно и намерено ръководство е значимо да има нещо написано ".

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР