Пламен Константинов получи поредно признание, след като изведе Локомотив (Новосибирск)

...
Пламен Константинов получи поредно признание, след като изведе Локомотив (Новосибирск)
Коментари Харесай

Руската МАТЧ ТВ: Константинов - треньор на годината, Локо - откритие и отбор!

Пламен Константинов получи следващо самопризнание, откакто изведе Локомотив (Новосибирск) до първа историческа купа на Русия. Официалният акаунт на волейболната Суперлига на Русия показа най-хубавите за сезон 2019/20 съгласно телевизионния канал МАТЧ ТВ , който излъчваше мачовете от шампионата.
Вижте тази обява в Instagram.
Как вам итоги сезона по версии @matchtv_channel?

Публикация, споделена от Мужская Суперлига Париматч (@superligamen) на Апр 14, 2020 в 4:54 PDT

Заради международната пандемия от ковид Всерусийската федерация по волейбол (ВФВ) приключи сезона и разгласи Локомотив за първенец. Така Пламен Константинов направи отбора първенец за първи път в историята и справедливо получи признанието за треньор на годината. Локомотив пък бе разгласен за изобретение и тим на сезона съгласно МАТЧ ТВ.
 В Русия признаха Пламен Константинов за треньор №1 на сезона
Интересно е, че за състезател на годината е разгласен нападателят на Зенит (Казан) Максим Михайлов, който зае 24-о място измежду топреализаторите в постоянния сезон на Суперлигата и стана вторият най-успешен състезател в тима след българския диагонал Цветан Соколов. В интерес на тима Михайлов промени поста си и игра през сезона като посрещач. През идната година той още веднъж ще играе на нормалната си позиция на диагонал, откакто Цецо Соколов напусна отбора в посока Динамо (Москва).
 Теди Салпаров: COVID-19 няма да повлияе на финансите в Русия
Още по-любопитно е, че казанци, които приключиха втори и завоюваха сребърните медали, са избрани за разочарованието на годината.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР