Плакети с изображение на Мадарския конник и ваучер за 1000

...
Плакети с изображение на Мадарския конник и ваучер за 1000
Коментари Харесай

Победителите от рали “България” Мартин Сурилов и Здравко Здравков с награди от Община Шумен

Плакети с изображение на Мадарския конник и ваучер за 1000 лв. получиха от община Шумен спечелилите в рали „ България “ 2023 шуменският екипаж – водачът Мартин Сурилов и навигаторът Здравко Здравков, оповестиха от пресцентъра на администрацията.

Плакетите и ваучерът бяха връчени на тандема от кмета Любомир Христов, който се срещна с автомобилните състезатели.

„ Това е в действителност огромно достижение. Вашият триумф е триумф и за Шумен, тъй като продължава най-хубавите обичаи на този спорт в нашия град.  Ценим труда и упоритостта, с които постигнахте тези резултати, “ сподели кметът по време на срещата..

Мартин Сурилов показа, че е доста благополучен от успеха. „ Въпреки че за автомобилните състезатели в България е доста мъчно, постоянно съм желал да го направя тъкмо по този начин, професионално – и като подготовка, и като резултат, както го вършат по света “, сподели Сурилов, представен от общинския пресцентър.

По думите на Здравко Здравков, това е най-големият техен триумф. „ И преди сме печелили, само че това е резултатът, който сме чакали към този момент съвсем 20 години и в действителност доста се радваме, че успяхме да го реализираме “, показа Здравко Здравков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР