Треньорът на Колорадо Тад Бойл добавя баскетболния велик Дани Манинг

...
Треньорът на Колорадо Тад Бойл добавя баскетболния велик Дани Манинг
Коментари Харесай

Колорадо добавя баскетболния велик Дани Манинг към треньорския си щаб, докато Бъфс се подготвят да се присъединят отново към Големите 12

Треньорът на Колорадо Тад Бойл прибавя баскетболния популярен Дани Манинг към своя треньорски щаб в среща на някогашни съотборници от Канзас.

Бойл и Манинг прекараха един сезон дружно с Jayhawks през 1984-85. По-късно Манинг ще продължи да води Канзас до шампионата на NCAA през 1988 година, невероятна серия, която печели на тима прякора „ Дани и чудесата “.

Добавянето на Манинг идва, когато Бъфалос се приготвят да се причислят още веднъж към Конференцията на Големите 12. Манинг и Бойл към този момент ще се изправят постоянно против своята алма матер.

Манинг, който навършва 58 години на 17 май, стартира престоя си в Боулдър на 1 юни. Той ще работи с тим, който излиза от сезон с 26 победи и присъединяване в шампионата на NCAA. Бъфалос видяха няколко играчи да влизат в драфта на НБА, в това число първокурсника Коди Уилямс, който може да бъде определен от лотарията.

Манинг прекара последните два сезона като асоцииран старши треньор в Луисвил. Той също е служил като основен треньор в Тълса и Уейк Форест...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР