Пияна жена от бобовдолското село Големо село счупи всички рекорди

...
Пияна жена от бобовдолското село Големо село счупи всички рекорди
Коментари Харесай

Пияна жена счупи всички редорди в КАТ! Хванаха я със забележителните 4.43 промила

Пияна жена от бобовдолското село Големо село счупи всички върхове на катаджиите в района. 53-годишната бобовдолка съумя да надмине и мъжете по изпито количество алкохол.

Жената е спряна за инспекция от страна на чиновници на КАТ " Пътна полиция “ в центъра на Бобов дол. Органите на реда се усъмнили, че лидерката е използвала алкохол, защото карала автомобила си ту в едното платно – ту в другото. " Ние непрекъснато вършим инспекции на всички водачи. Тази жена обаче отдалече я заподозряхме, че не е трезва. Да не приказваме, че като смъкна прозореца на персоналния си автомобил лъхаше на алкохол “, разясниха служители на реда от районно управление (на МВР) – Бобов дол пред Монитор.

Така при теста с дрегер лидерката съумяла да шокира даже и катаджиите, откакто техническото средство отчело 4.43 промила алкохол в кръвта.

" Жената е отказала да й бъде взета кръв за разбор. До този миг тя не е имала регистрирани нарушавания като лидер. След това й нарушение обаче не й мърда присъда, както и лишава на книжката за дълъг интервал от време “, разясниха от ОДМВР.

53-годишната рекордьорка е арестувана в ареста на районно управление (на МВР) – Бобов дол за 24 часа, където ще има опцията да изтрезнее и да премисли дейностите си.

По случая е стартирано бързо полицейско произвеждане, известен е дежурен прокурор.

" За нас тази жена е била напряко за изтрезвителното, не за арест. За да покаже подобен резултат дрегера, тя е изпила минимум едно шише водка в композиция с различен алкохол. Как е съумяла по този начин да се накваси и то измежду бял ден, нямаме визия, само че сме шокирани “, разясниха бобовдолци.

Медици от Кюстендилско настояват, че по знамение дамата не е припаднала.

" Преди време ни докараха един мъж в Спешното. На него резултатът беше 3.58 промила и индивидът беше примрял. Този случай е същинско знамение за нас, надали ще има втори сходен “, разяснява дългогодишна лекарка в Спешен център – Кюстендил.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР