Пиян чужденец направи нещо невиждано снощи около 19 часа на

...
Пиян чужденец направи нещо невиждано снощи около 19 часа на
Коментари Харесай

Пиян чех направи нещо невиждано пред очите на млада жена в Банско! Чужденецът с отскок се качил върху тавана на колата и, скачал като обезумял с неприлични танци и жестове, изпотрошил огледалата и си тръгнал

Пиян чужденец направи нещо невиждано нощес към 19 часа на паркинг на начална станция в Банско, това съобщила на телефон 112 потресена собственичка на автомобил, която била в колата си, когато против нея се доближили трима мъже, научи Struma. com. Изведнъж единият от тях с отскок се качил на тавана на колата, почнал да скача и да танцува, показвайки неприлични жестове.

При слизането си изпотрошил огледалата и чистачките на автомобила. Уплашената жена извикала полиция и разказала за случилото се, описвайки в детайли тримата мъже. Не след дълго, вандалът е арестуван в прилежащо заведение. Той е на 40 години от Република Чехия. Бил е доста пийнал. Задържан е и е формирано досъдебно произвеждане.

Това е следващият чужденец, който основава проблеми на полицията в Банско, съобщавали сме за украински жители, които в пияно положение чупят, бият и дерибействат в курортния град, преди дни разказахме за израелски жител, който също беше задържан, след скандал в локално заведение.

П. Колев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР