Питър Шиф, известен с критичната си позиция относно Биткойн и

...
Питър Шиф, известен с критичната си позиция относно Биткойн и
Коментари Харесай

Ето докъде ще спадне цената на Биткойн според икономиста Питър Шиф

Питър Шиф, прочут с сериозната си позиция по отношение на Биткойн и застъпничеството за златото, предложи своята позиция за настоящата траектория на BTC, прогнозирайки евентуален напън надолу в близко бъдеще, с целева цена от $54,000.

Шиф видя обезпокоителен модел на, което допуска вероятен спад в цената му. Той акцентира скорошен пазарен разбор, показващ смяна в настроенията измежду търговците.

Това наблюдаване идва на фона на нараснала волатилност и неустановеност към Биткойн, който следи низходяща наклонност през последните няколко дни. Забележките на Шиф за краткосрочния отрицателен капацитет на Биткойн провокираха забележителен интерес в общността на криптовалутите.

Посочвайки равнището от $60,000, преди този момент равнище на поддръжка, в този момент трансформирало се в опозиция, Шиф разпознава кратковременен модел глава и плещи на графиката на Биткойн. Той сложи задачата за спад на $54,000 въз основа на този модел.

Изразявайки безпокойствие по отношение на неналичието на покритие на Биткойн от страна на CNBC на фона на намаляващите притоци на капитал към спот Биткойн ETF, Шиф разкритикува мълчанието на канала по въпроса. Той допусна, че в случай че фондовете бяха отбелязали 10% нарастване, CNBC щеше да го покрие.

Биткойн критикът поредно показва песимизъм по отношение на криптовалутата, като неотдавна предвижда, че купувачите на спот BTC ETF ще се отдръпват, защото неустойчивостта на пазара нараства. Той има вяра, че защото дълготрайният мечи пазар на Биткойн набира скорост, новите вложители в тези фондове евентуално ще последват образеца му.

В светлината на продължаващите съмнения на пазара, Шиф акцентира мечите вероятности на Биткойн в съпоставяне със златото, което допуска по-малко удобна наклонност за криптовалутата.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР